Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

14 yaşındaki kızın iş yerinde taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı

17 Haziran 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»14 yaşındaki kızın iş yerinde taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı
14 yaşındaki kızın iş yerinde taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı

Küçükçekmece’de 14 yaşındaki kızın iş yerinde taciz edildiği iddiası sonrası ortalık karıştı. Mahalle sakinleri iş yerinin önünde toplanıp şahsı linç etmek istedi. Polis ekipleri ise şahsı gözaltına alarak zırhlı araçla emniyete götürdü. Öte yandan konuyla ilgili İstanbul Valiliğinden bir açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları… Olay, dün akşam saatlerinde Küçükçekmece Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 14 yaşlarındaki bir kız kozmetik ürünleri satan bir dükkana girdi.Burada M.A. isimli bir şahsın kızı taciz ettiği iddiası ise ortalığı karıştırdı.

Olayın duyurulmasının ardından esnaf ile mahalle sakinleri dükkana girip şahsı linç etmek istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenliği alan polis ekipleri, vatandaşları sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, olay yerine sevk edilen zırhlı araçla emniyete götürüldü. Toplanan kalabalık polis ekiplerince sakinleştirilerek dağıtıldı. Şüpheli şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Valilikten tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi’ndeki bir mağazada dün saat 20.00 sıralarında iki kız çocuğuna yönelik taciz ihbarı alındığı belirtildi. “Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce, Küçükçekmece nüfusuna kayıtlı Metin A. isimli şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili başlatılan çalışmalar devam etmektedir.“ Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika