Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : -
Websitesi : -
Üyelik Tarihi : 18 Şubat 2020

Trafik Kazalarında Hak Kaybına son!…

79 Şehir de hizmet veren GrupMerkezHasar ,sigorta mevzuatına hakim ekibi ile birlikte hasar dosya süreçlerinde, belgelerin temini ile başlayıp; yapılacak aktüer hesaba uygun olarak,tazminatın hak sahibine ödenmesine kadar ki  tüm aşamalarında hak sahiplerinin yanında yer alan tescilli  marka sahibi bir şirkettir.

Ülkemiz de sigorta kapsamında oluşan her türlü zararın (bedeni ve maddi zararlar)ortadan kaldırılması için  faaliyetlerini Türkiye’de mukim Sigorta şirketleri,Türkiye Motorlu Taşıtlar Bürosu(yabancı plakalı  araç kazaları),Güvence Hesabı neznindeki gerekli girişimlerde bulunmak suretiyle yürütmektedir.

Sigorta şirketlerine mağdurlar tarafından yapılan taleplerin sonuçlandırılması;bazen sonucu belli olmayan uzunca bir süreci gerektirmekte,bazen de ilgili kurumların keyfi tutumları nedeniyle olumsuz sonuçlar ortaya çıkmaktadır.

Diğer yandan da  tazminat alacaklarının  mevzuata  hakim olmamalarından dolayı hak kayıpları söz konusu olmaktadır.Oysa mevcut yasalar ve sigortacılık mevzuatı kaza sonucu  zarara uğrayan insanları korumayı amaçlamaktadır.

Her konuda olduğu gibi  sigorta kapsamındaki hasar işlemlerinde de bilgi birikimi olan ve konusunda uzman personel ile sorunların çözümlenmesi doğru yol olarak görülmektedir.

Kaza sonucunda ortaya çıkan zararların tasfiye işlemleri; konusunda uzmanlaşmış  ve deneyimli bir ekip çalışması sonucunda çözümlenebilmektedir. Mevcut sigorta sektöründeki rekabet koşulları ve olumsuz yaklaşımlar  maalesef  kaza olayları sonucunda  birtakım  mağduriyetlerin oluşmasına  neden olmaktadır.

Ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesi  için mutlaka konusunda uzman ve deneyimli bir ekibin profesyonel desteğine  ihtiyaç duyulmaktadır.

Sonuç olarak;

DoğrulukDürüstlük ve Güven ilkelerini prensip eden Sigorta kapsamında oluşan ölüm,daimi sakatlık ve tedavi giderlerinin yanısıra diğer maddi zararların (Araç,Konut,İşyeri,Hırsızlık,Yangın v.b.) karşılığı olan tazminat taleplerinin GRUP MERKEZ HASAR Şirketi/BURSA  tarafından takip edilerek mümkün olan en kısa sürede hak sahiplerine ödenmesinin sağlanması esas faaliyet alanı içerisinde  önemli bir yer tutmaktadır.

HABER : BÜLENT ÖZGEN

Firma Fotoğraf Galerisi

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika