Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

2019 dan 2020 ye Bursa Geceleri

03 Ocak 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Foto Galeri»2019 dan 2020 ye Bursa Geceleri
2019 dan 2020 ye Bursa Geceleri

Bursalılar bu yılbaşında da mekanları hınca hınç doldurarak yeni bir yıla daha coşku içinde girdiler. Salaş Meyhane, Kat-3, Malt, Keyifli Bar,  Laspoint Halam, Meze Restorant,  Arena Davet, Almira Otel ve Suare’de  sahne alan sanatçılar, eğlence müdavimlerini coşturmasını bildi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin tadını doyasıya çıkaran Bursalılar renkli görüntüler eşliğinde2019’dan  2020’ye coşku ve neşe içinde girdiler.

Kat 3 ‘de Bahtiyar Özdemir ve Malt ta Kübra Lana  ile eğlenceye devam
Bu yılbaşı  Kat 3 de seçen Bursalılar  Bahtiyar Özdemir’in bir birinden güzel şarkılarıyla 2019 dan 2020’ye yeni yıla girdiler. Bahtiyar Özdemir her zamanki gibi kat 3 ü hınca hınç dolduran Bursalılara hiç unutmayacakları yılbaşı gecesi yaşattı. Renkli geçen gecede şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Bursalılar renkli görüntüler oluşturdu. Malt’ta ise sahne alan Kübra Lana yeni yıla Bursalı hayranlarıyla birlikte girdi.

Meze Restorant Mehmet Çevik ile coştu Bursa’nın gözde eğlence mekanı Meze Resorant Bursa’nın başarılı solisti Mehmet Çevik ile muhteşem bir yılbaşına  daha imza attı. Bir birinden güzel şarkılarını Bursalılar için söyleyen Mehmet Çevik, sevenlerine dolu dolu bir yılbaşı gecesi yaşattı.

Laspoint Halam’ı Sefa Chesmeberah  coşturdu Yıbaşı gecesi Laspoint Halam’da sahne alan Sefa Chesmeberah yine sevenlerini coşturdu. Seslendirdiği şarkılarıyla Laspoint Halam ‘ı hınca hınç dolduran Bursalıları coşturmasını bilen Sefa, Bursalılara dolu dolu bir yılbaşı gecesi yaşattı. Şarkılara gerek oturdukları yerlerden gerekse pistte eşlik eden Bursalı eğlence severler ise sabahın ilk ışıklarına kadar renkli görüntüler oluşturdular.

Keyifli Bar’da Sezgin Can ile yeni yıla merhaba dedi 2020 yılını  Keyifli Bar’da karşılayan Bursalılar, başarılı solist Segin Can’ın bir birinden güzel şarkılarıyla yeni yılı Keyifli Bar’da karşıladı. Gece boyunca Sezgin Can’ın şarkılarına eşlik eden Bursalılar 2020 yılını coşku içinde karşıladılar.

Salaş Meyhane’de 2020 coşkusu Bursa’nın gözde eğlence merkezlerinden biri olan Salaş Meyhane’de bu yılbaşında yine coşku ve eğlen doruktaydı. Mekanda sahne alan Oses Türkiye ile yıldızı parlayan Nur Ateş ve  Savaş Çağrı Bursalılara hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Sanatçının seslendirdiği bir birinden güzel şarkılara eşlik eden Bursalılar yeni yılda eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar.

Almira’da 2019’dan 2020’ye coşkulu karşılama ;Yeni yılı Almira Otel’de karşılayan Bursalılar Grup Müzikolun bir birinden güzel yerli ve yabancı şarkılarıyla yeni yıla merhaba dedi. Şarkılara gece boyunca eşlik eden Bursalılar renkli görüntüler oluşturdu.

Arena Davet’te Nejat Alp coşkusu Yeni yılda Arena Davet’te sahne alan Nejat Alp birbirinden güzel şarkılarıyla mekanı dolduran Bursalılara muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşattı. Nejat Alp’in şarkılarına eşlik eden Bursalılar 2020’ye dolu dolu bir pragram eşliğinde girdi. Ünlü şarkıcı Nejat Alp’in programı öncesinde ise Oryantal Gökyüzü kıvrak göbek dansı sundu.

SUARE’de muhteşem yılbaşı partisi Bu yılbaşı Bursa’nın gözde eğlence merkezlerinden biri olan Suare’yi seçen Bursalılar dj eşliğinde dansçı kızların muhteşem danslarıyla yeni yıla merhaba dedi. Zaman zaman müziklere gençler kendilerini dansın hareketine kaptırarak kendinden geçtiler ve 2019 a veda  ederek 2020 yılına eğlenerek merhaba dedi. Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika