Dolar : Alış : 32.4049 / Satış : 32.4632
Euro : Alış : 34.4266 / Satış : 34.4887
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3250 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

24 saat içinde gizemli virüs 3 can aldı

30 Mart 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»24 saat içinde gizemli virüs 3 can aldı
24 saat içinde gizemli virüs 3 can aldı

Doğu Afrika’da yeni salgın paniği yaşandı! 24 saat içinde gizemli virüs 3 can aldı… Karantina uygulamaları devreye girdi. Doğu Afrika ülkesi Burundi de yeni salgın alarmı verildi. 24 saat içinde üç gizemli ölümün yaşanması ve hastalanan kişilerin aynı belirtileri göstermesi yeni bir salgının işareti olarak yorumlandı. Yetkililer halkı karantina uygulamalarıyla birlikte daha fazla hijyenik önlemler almaları konusunda uyardı.

Doğu Afrika ülkesi Burundi’de aynı bölgede yaşayan 3 kişinin aynı semptomları göstererek hastalanması panik yaşattı. Hastaların 24 saat içinde hayatını kaybetmesine neden olan hastalık henüz resmi olarak tanımlanmadı. SOS Media Burundi, hastalığın semptomlarının karın ağrısı, burun kanaması, akut baş ağrısı, yüksek ateş, kusma ve baş dönmesi olduğunu belirtti.

Gizemli virüsün semptomlarının Marburg ve ebola ile aynı olmasına rağmen Burundi Sağlık Bakanlığı virüsün yeni bir hastalık olduğunu söyledi. Outlet’e konuşan Migwa sağlık merkezinden bir hemşire, “Hızla öldüren bir hastalık” dedi. Dış Haberler; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika