Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

71 yolcuyu taşıyan Saratov Havayolları’na bağlı Rus yolcu uçağından kurtulan olmadı

11 Şubat 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»71 yolcuyu taşıyan Saratov Havayolları’na bağlı Rus yolcu uçağından kurtulan olmadı
71 yolcuyu taşıyan Saratov Havayolları’na bağlı Rus yolcu uçağından kurtulan olmadı

Rusya’nın başkenti Moskova’nın Domodedovo Havalimanı’ndan havalanan ve içinde 71 kişinin bulunduğu bir yolcu uçağının radardan kaybolduğu açıklandı. Ardından uçağın Ramenskiy’de düştüğü bilgisi geldi.

71 yolcuyu taşıyan Saratov Havayolları’na bağlı Rus yolcu uçağının kalkıştan kısa bir süre sonra Rusya’nın başkenti Moskova’da düştüğü açıklandı. Rus yetkililer, düşen uçağın parçalarına ulaşıldığını duyurdu. Rus haber ajansı TASS’a konuşan yetkili, uçaktaki herkesin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Moskova’da düşen uçağın 65 yolcusu ve 6 mürettebatı bulunduğu açıklandı. Antonov An-148 tipi uçağın Moskova’dan Orsk kentine gitmek için havalandığı ifade edildi.

Rus Interfax haber ajansına konuşan bir yetkili, “Yolcu uçağı Moskova bölgesinde Argunova köyünün dışında düştü” dedi. Rus bir kaynak, Antonov An-148 tipi yolcu uçağının yerinin havadan yapılan arama sonucu tespit edildiğini ama ekiplerin henüz alana ulaşamadığını söyledi. Uçağın 6 bin 400 feet mesafeye çıktıktan sonra radardan kaybolduğu ifade edildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika