Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

ABD’li senatör Graham’dan Türkiye’ye bir tehdit daha!

08 Ekim 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»ABD’li senatör Graham’dan Türkiye’ye bir tehdit daha!
ABD’li senatör Graham’dan Türkiye’ye bir tehdit daha!

ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham Twitter’dan Türkiye’yi hedef alan açıklamalarına devam etti. Graham, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine düzenlemeyi planladığı operasyonu gerçekleştirmesi durumunda “cehennemden gelme” yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını ifade etti. ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham’dan bir kez daha Türkiye’ye yaptırım tehdidi geldi. Graham, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Türkiye Suriye’nin kuzeyine girerse, bu adımı Kongre’nin cehennemden gelme yaptırımları takip edecektir.

Lindsey Graham@LindseyGrahamSC If Turkey moves into northern Syria, sanctions from hell – by Congress – will follow. Wide, deep, and devastating sanctions. Türkiye kuzey Suriye’ye taşınırsa, cehennemden gelen yaptırımlar – Kongre tarafından – takip edilecektir. Geniş, derin ve yıkıcı yaptırımlar.

Kapsamlı, derin ve yıkıcı yaptırımlar” ifadelerini kullandı. Graham dün de Suriye’ye girerse Türkiye’ye karşı Kongre’den yaptırım kararı geçireceklerini ve NATO üyeliğinin askıya alınması çağrısı yapacaklarını söylemişti. Hab: Cem B.Seçen

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika