Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

AC Yapı Arma Spor Tokat’ta tarih yazdı

23 Haziran 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»AC Yapı Arma Spor Tokat’ta tarih yazdı
AC Yapı Arma Spor Tokat’ta tarih yazdı

AC Yapı Arma Spor bayan masa tenisi takımı ilk kez katıldığı Profesyonel Lige yükselme maçları sonunda adını deplasmanlı Türkiye 2.Ligi (B)’ye yazdırmayı başardı.

Masa Tenisi Profesyonel Lige Yükselme maçları Tokat Ali Yücel Spor Salonunda yapıldı. Antrenörlüğünü Murat İlter’in yaptığı AC Yapı Arma Spor ekibi sporcular Elçin Yalçınkaya, Kevser Yılmaz ve Derya Çelik’ten oluşan kadrosuyla profesyonel lige ‘Merhaba’ dedi.

Üç gün süre müsabakaların ilk günü BAL grup maçlarına sahne oldu. AC Yapı Arma Spor, sırasıyla Tokat Turhal Belediye Spor, Gaziantep Şahinbey Belediye Spor ve Kayseri Kocasinan Belediye Spor takımlarını aynı sonuçla 3-0 mağlup ederek Grubunu birinci sırada tamamladı.
Turnuvanın ikinci gününde ise Profesyonel Lige yükselme maçları için grup birincileri birbirleriyle karşılaştılar. AC Yapı Arma Spor ilk maçında İstanbul B.Ş. Belediyesine 3-0 mağlup olmasına rağmen son maçında Trabzon Poyraz Spor’u 3-0 mağlup ederek adını deplasmanlı Türkiye 2.Ligi (B)’ye yazdırmayı başardı.

 AVANTAJIMIZI İYİ KULLANDIK

Bölgesel Lig’de seri başı olmanın avantajını çok iyi kullandıklarını söyleyen Antrenör Murat İlter ”Kadromuzda Elçin ve Kevser gibi Süper Lig tecrübesi olan iki oyuncumuzla turnuvanın bir numaralı seri başıydık. Bunu çok iyi kullandık. İstanbul B.Ş.Belediyesine, önde olduğumuz setleri kaybederek şanssız bir yenilgi aldık. Ancak çabuk toparlanarak final maçımızı kazandık ve ilk yılımızda profesyonel lige yükseldik” diye konuştu.

Çok zorlu ve çekişmeli maçlar oynadıklarını belirten AC Yapı Arma Spor Antrenörü Murat İlter ”Maçlarımızın çoğunu 3-0 kazanmamıza rağmen, her maç ve her set çok çekişmeli geçti. Federasyon Başkanı Oktay Çimen, Terfi maçlarına gelerek tüm kulüplerle görüştü ve 2.Lig (B)’nin kurulacağı müjdesini verdi.

Bu nedenle 2.Lig (B)’ye yükseldiğimiz için çok mutluyuz. Kadromuzu gelecek sezonda koruyup, bir yabancı oyuncu ile güçlendireceğiz. Hedefimiz her yıl şampiyon olarak Süper Lige kadar yükselmektir” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika