Dolar : Alış : 32.3389 / Satış : 32.3971
Euro : Alış : 34.6487 / Satış : 34.7111
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Açık Hava Tiyatrosun’da Yıldız’lı Kapanış

03 Ağustos 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Açık Hava Tiyatrosun’da Yıldız’lı Kapanış
Açık Hava Tiyatrosun’da Yıldız’lı Kapanış

Reşat Oyal Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen konser öncesinde farklı yaştaki müzikseverler uzun kuyruklar oluşturdu. Konserde Yıldız Tilbe, sevilen ve unutulmayan eserlerinden oluşan geniş bir repertuvara yer verdi.Gecede Tilbe, “Çabuk Olalım Aşkım”, “Çat Kapı”, “Delikanlım” ve “Aşk Laftan Anlamaz ki” gibi unutulmaz  şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Oyak Renault’un etkinlik sponsoru olduğu konserde, ünlü sanatçı dillerden düşmeyen bestelerini Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran Bursalı hayranları için seslendirdi. 

Şarkılarıyla hem duygulandırdı, hem coşturdu Türk pop müziğinin tartışmasız en iyi yorumcularından biri olan Tilbe, sahneye “Delikanlım” şarkısıyla çıktı. Hüznü ve coşkuyu aynı anda yaşattığı şarkılarına, hayranlarının da eşlik ettiği sanatçının, muhteşem performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Dansları, seyircilerle diyaloğu ile kalpleri fetheden Tilbe, “El Adamı”, “Kandıramazsın Beni” ve “Haberin Olsun” gibi unutulmaz şarkıları ile seyircileri hem duygulandırdı, hem coşturdu. Konser sonunda sanatçıya muhteşem gece için teşekkür plaketi sunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı 35. Altın Karagöz Halk Dansları ile birlikte 7 Temmuz’da başlayan ve 14 Temmuz’dan itibaren birbirinden değerli sanatçıları Bursalılarla buluşturan Uluslararası Bursa Festivali’nin 61. sinin Yıldız’lı bir konserle sonuna gelindiğini söyledi.

Birçok özelliğinin yanı sıra Bursa’nın bir kültür sanat şehri olduğunun altını çizen Başkan Aktaş, “61 yıldır hiç ara vermeden devam eden Türkiye’nin en uzun soluklu festivali olan Uluslararası Bursa Festivali, renkli bir kültüre sahip Bursamızı daha da renklendiriyor.

61 yıllık bu kervanın devam etmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bursa’nın havasına ve özellikle kaplıcalarına hayran olduğunun altını çizen Tilbe, bu konserde kendisini yalnız bırakmayan Bursalı hayranlarına teşekkür etti. Konserde yoğun hayran kitlesinin içeride yer olmamasından dolayı sanatçıyı tiyatro dışından dinlemeye devam ettiler .. Bu durum açık hava Tiyatrosu’nun Bursa’ya yeterli olmadığını göstermekte. Gecenin sonunda sanatseverler, Yıldız Tilbe ve orkestrasının performansını uzun süre alkışladı…. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika