Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Adana’da Bir Markete Bombalı Saldırı Düzenlendi

08 Mart 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Adana’da Bir Markete Bombalı Saldırı Düzenlendi
Adana’da Bir Markete Bombalı Saldırı Düzenlendi

Adana’da PKK yandaşlarının bir markete el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda, 34 yaşındaki market çalışanı kulağından yaralandı. Adana’nın merkez  Seyhan ilçesinde akşam saat 20:00 sularında meydana gelen olayda yüzleri maskeli terör örgütü  PKK yandaşı 3 kişi, çalışanlarının kepenklerini indirmeye hazırlandığı bir market zincirinin şubesine EYP atarak kaçtı.EYP’nin infilak etmesi sonucu market çalışanı Rıfat Çetinel kulağından yaralandı. Patlamada, markette hasar meydana gelirken, çevredeki evlerin de camları kırıldı.

Bölgeye özel harekat polisleri gönderildi; İhbar üzerine olay yerine Terörle Mücadele, Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet şubelerinden ve  Seyhan İlçe  Emniyet Müdürlüğü’nden çok sayıda polis sevk edildi. Uzun namlulu silahlarla çevrede güvenlik önlemi alan polis, olay yerinde inceleme yaptı.

Yaralı Çetinel, ambulansla  Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Rıfat Çetinel’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika