Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Ak Parti’ye Uzman  Aday Adayı

10 Mayıs 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Ak Parti’ye Uzman  Aday Adayı
Ak Parti’ye Uzman  Aday Adayı

AB-Hibe Fonları, Uluslararası İlişkiler ve Rekabet, Dış Ticaret Uzmanı İhsan Kaymak, AK Parti’den Eskişehir Milletvekili aday adayı oldu. Kaymak , uzmanlık mesleği ile önemli kurum ve kuruluşlarda başarılı çalışmalarda bulunmuş bir isim. Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir teşkilatından milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları devam ediyor. Eskişehirli uzman İhsan Kaymak, Eskişehir Milletvekili Aday Adayı oldu.

İhsan Kaymak Kimdir?

1979 Eskişehir merkezde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimi Eskişehir’de tamamladı. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 2016 yılında Yüksek Lisansı’nı Dumlupınar Üniversitesi Maliye Bölümü’nde tamamladı.

2005-2011 yıllarında Eskişehir Ticaret Borsasında Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalıştı. 2009 yılında Avrupa Birliği Uzmanı oldu. Ticaret Borsasında Genel Sekreter olarak çalışırken kısmi zamanlı olarak  Eskişehir Valiliği AB Proje Geliştirme ve Koordinasyon Merkezinde 1 yıl süreyle görev aldı.

2012-2016 yıllarında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda İl Koordinatörü olarak görev yaptı. 600’e yakın projeyi hayata geçirdi. Tarım alanında 1500 kişiye iş imkanı oluşturulmasını ve Hükümet programı kapsamında  140 milyon TL tutarında proje hibesinin faydalanıcılara ulaştırılmasını sağladı. Kırsal alanda 10 binin üzerinde makine ve ekipmana hibe verilmesini koordine etti. Kalite Yönetim Sistemi ve Akreditasyon Sistemi sorumlusu olarak çalıştı. Avrupa Birliği ülkelerinde başta Brüksel olmak üzere farklı tarihlerde çalışma ziyaretlerinde bulundu.

İleri düzeyde İngilizce, Başlangıç düzeyinde Almanca ve Arapça bilmektedir. Avrupa Birliği, Avrupa Birliği Hibe Fonları, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Rekabet, Dış Ticaret alanlarında Uzman olarak kendini yetiştirdi.

İhsan Kaymak evli ve iki çocuk sahibidir.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika