Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

ApiteraZen ile Soğuk Havalar Vız Gelir

09 Ocak 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»ApiteraZen ile Soğuk Havalar Vız Gelir
ApiteraZen ile Soğuk Havalar Vız Gelir

Balparmak’ın yenilikçi ürünü Apitera Zen, içeriğindeki propolis, zencefil, tarçın, karanfil, karabiber, limon ve balla sağlıklı yaşam tutkunlarına, “Doğanın gücü yanında” diyor.

Balparmak, doğal ürünleri tercih eden sağlıklı yaşam tutkunları için bal ve arıların mucizevi salgısı propolis ile doğal şifalı bitkileri ApiteraZen’de buluşturuyor. İçeriğinde propolis ve balın yanı sıra zencefil, tarçın, karanfil, karabiber ve limon bulunan Apitera Zen, soğuk havalarda doğanın gücünü yanında hissetmek isteyenlere pratik bir çözüm sunuyor. Sağlıklı yaşamı önemseyen ve günlük hayatında doğal gıda takviyelerine ihtiyaç duyanların tercih ettiği ApiteraZen, her biri 7 gramlık 7’li ambalajları sayesinde, günün her saatinde ve her yerde kolayca tüketilebiliyor.

Balparmak hakkında:

Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lideri olan şirket, 300’ün üzerinde çalışanı ve bugün bünyesinde bulundurduğu Balparmak, Balkovan, Apitera ve BallıMix markalarıyla sağlığı, doğallığı, lezzeti her gün sofralara taşıyor. Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan Balparmak, gıda güvenliği sistemi FSSC 22000 ile global gıda standardı BRC (British Retail Consortium) gibi sertifikalara da sahip.

Türkiye’nin bal ve diğer arı ürünleri alanındaki ilk ve tek, gıda alanında 8’inci Ar-Ge Merkezi’ne sahip olan Balparmak; Bal ve Diğer Arı Ürünleri Araştırma ve Kalite Kontrol Laboratuvarı sayesinde, tüketicilerine sunduğu ürünleri 92’den fazla parametre doğrultusunda analiz ediyor.

HABER EDİTÖRÜ: MURAT İLTER (muratilter1@gmail.com)

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika