Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Armaspor’dan Fonex ziyaret’i

30 Ocak 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Armaspor’dan Fonex ziyaret’i
Armaspor’dan Fonex ziyaret’i

Masa Tenisi Bayanlar Türkiye 1.Ligi lideri HDI Sigorta Arma Spor A Bayan takımı oyuncuları, her tür kişisel bakım ve güzellik ürününü zengin ürün çeşitliliği ile müşterilerine sunan Fonex Kozmetik’in İstanbul’daki Genel Merkezini ziyaret etti.

Ziyarete HDI Sigorta Arma Spor A Bayan takımı oyuncularından Leyla Arıtürk ve Mizgin Aygün ile kulüp yöneticileri katıldı.
Fonex Kozmetik Genel Müdürü Kadir Bıyıklı, Masa Tenisi sporcularından lig maçları hakkında bilgi alırken, kendileriyle bol bol spor sohbeti yaptı.

Ziyarette konuşan Arma Spor oyuncusu Leyla Arıtürk, “Fonex Kozmetik gibi ulusal ve uluslararası arenada saygınlığı ve marka değeri çok yüksek olan bir firmanın kulübümüze ve branşımıza destek olmasının gururunu yaşamaktayız. Hedefimiz bu yıl Süper Lig’e yükselmek” dedi.
Masa Tenisi’nin herkes tarafından her yaşta oynanabilen bir spor olduğuna değinen Fonex Kozmetik Genel Müdürü Kadir Bıyıklı ise ”Fonex ailesi olarak sporu seven ve sporun içinden gelen bir firmayız. Armaspor kulübünün düzenlediği organizasyonlarda elimizden gelen desteği sağlayacağız” diye konuştu.
Ziyaretin ardından Fonex Kozmetik Genel Müdürü Kadir Bıyıklı, HDI Sigorta Arma Spor A Bayan takımı oyuncularına Fonex ürünlerinden oluşan birer hediye seti takdim etti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika