Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Galip Atar Ferrari Challenge Europe 6. ayağında her iki yarışı da birinci bitirerek liderliğe yükseldi

14 Ekim 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Galip Atar Ferrari Challenge Europe 6. ayağında her iki yarışı da birinci bitirerek liderliğe yükseldi
Galip Atar Ferrari Challenge Europe 6. ayağında her iki yarışı da birinci bitirerek liderliğe yükseldi

Milli sporcu Galip Atar, İtalya’nın Imola Pisti’nde gerçekleşen Ferrari Challenge Europe 6. ayağında her iki yarışı da birinci bitirerek liderliğe yükseldi. 7 yarıştan oluşan sezonun son yarışı öncesi 458 Challenge EVO kategorisinde ilk sırada yer alan Atar, Avrupa Şampiyonluğu hedefine bir adım daha yaklaştı… İlk kez start aldığı Imola pistinde, Cumartesi günkü yarış öncesinde sıralama turlarında en iyi zamanı yaparak ilk sıradan start alma hakkı kazanan Galip Atar, hafta sonuna hızlı bir başlangıç yaptı.

İlk yarışı birinci bitirerek tecrübeli rakiplerini geride bırakan milli sporcu, Pazar günü de aynı başarıyı göstererek Türk bayrağını podyumun en üst basamağında dalgalandırdı. Atar yarış sonrasıda “Imola gibi zorlu bir pistte özellikle burada uzun yıllardır tecrübe sahibi olan rakiplerimizin arasında her iki yarışı da kazanarak Avrupa Şampiyonluğu hedefimize bir adım daha yaklaştık. Son yarış öncesinde 16 puan farkla grubumuzda lider durumdayız. İnşallah 28-29 Ekim tarihlerinde İtalya’nın Mugello Pisti’nde koşulacak sezonun son yarışını da kazanıp şampiyonluk kupasını ülkemize getirerek bir ilki gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika