Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

AYVALIK’TA RÜZGÂR SÖRF LİGİ HEYECANI YAŞANACAK

08 Temmuz 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»AYVALIK’TA RÜZGÂR SÖRF LİGİ HEYECANI YAŞANACAK
AYVALIK’TA RÜZGÂR SÖRF LİGİ HEYECANI YAŞANACAK

 

TYF-DTO Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi 2018 yarışlarının ilk ayağı, 12-15 Temmuz tarihlerinde Ayvalık’ta gerçekleşecek. Ayvalık Belediyesi, ev sahipliğini üstlendiği Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi 2018 yarışları için Çamlık’ta, yarış öncesi yoğun bir hazırlık yapıyor.

 

 

Ayvalık Belediyesi ekipleri, yarışların yapılacağı bölgede temizlik çalışmalarının yanı sıra sörfçülerin bordlarını bırakacağı portatif alan, yarış sekretaryası, kayıt, hakem, seyirci, müzik ve yiyecek bölümleri, seyyar tuvalet ve çöp konteynerleri konulacak alanları belirledi. Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler, Fen, Temizlik, Park ve Bahçeler Müdürleri ve Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği Genel Sekreteri Ümit Özgültekin’den Çamlık’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Rahmi Gençer, hazırlıkların son derece titiz bir şekilde yürütülmesi talimatını verdi.

Başkan Gençer, Ayvalık’ın Rüzgâr sörfü konusundaki potansiyelini bu tür büyük organizasyonlara ev sahipliği yaparak pekiştirmeyi ve tanıtımını yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

BÜLENT ÖZGEN-HABER  MERKEZİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika