Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin adaletsiz hizmet anlayışı

01 Ocak 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Ekonomi»Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin adaletsiz hizmet anlayışı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin adaletsiz hizmet anlayışı

Balıkesir Büyükşehir Belediye’sinin 2020 yılı Yatırım Programında,Ayvalık’a düşen 4 milyon 991 bin 700 lira ile sadece Körfez’de değil,20 ilçe arasında en az yatırım alan ilçe oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye’sinin 2020 yılı Yatırım Programında ;

Burhaniye’ye 20 milyon 427 bin 150 lira,

Edremit’te 13 milyon 991 bin 700 lira,

Havran’a 7 milyon 906 bin 400 lira ayrılırken;Ayvalık’a ayrılan bu 4 milyon 991 bin 170 lira pay ayrılması,Ayvalık’ta infial yarattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Sayın Yücel YILMAZ konu hakkına açıklamaya davet ediyorum.Neden bu miktarı reva görülmüştür.Dünyaca ünlü “Kızıl Mercanlar”konusunda da Ayvalık’tan bir çevre kuruluşa dahi yok.Ama toplantılar Ayvalık’ta yapılıyor.Konu mankeni olarak toplantılara çağrılıyor.Ev sahibi olan Ayvalık halkı bu proje de misafir sanatçı konumunda.

-Arıtma tesisi konusu yılan hikayesine dönüştü.Yıllardır bir arpa yol gidilemedi.Ancak,atık su parası alınmaya devam ediliyor.

-Alt yapı iflas etmiş,ilgilenen yok.Su boruları,kanalizasyon borulara yılların yorgunluğu çökmüş.

Birara teleferik konusu gündeme geldi.Ayvalık’ın kanalizasyon ve içme su boruları yenilenmedikçe Ayvalık’tan uzak durun lütfen.

-Doğalgaz,Burhaniye’ye kadar geliyor,ne hikmet ise Ayvalık Tasnif dışı.Sanki AYVALIK halkı cezalandırılıyor.Hizmetteniz adalet yok.Gördüğümüz manzara bu.

Sayın Başkanım; bu yanlıştan dönün ki Ayvalık Halkından birşey istemeye hakkınız olsun.Ayvalık’ı cezalandırmayınız.İl mahalli çevre kuruluna Ayvalık’taki yetkililerin haberi olmadan herhangi bir konuyu gündeme getirmeyiniz.ÖRNEĞİN:Zeytinlik alana katı atık aktarma istasyonun yapılması gibi.

Ayvalık’a bu adaletsiz hizmet anlayışınızdan dolayı vicdanınız rahat mı?

HABER: Bülent ÖZGEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika