Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Balkanlar’dan Soğuk Hava Dalgası Geliyor

19 Kasım 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Balkanlar’dan Soğuk Hava Dalgası Geliyor
Balkanlar’dan Soğuk Hava Dalgası Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelini etkisi altına alacak olan ve Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgasına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde hala meyvim normallerinin üzerinde seyreden havalar olduğunu ve Pazartesi gününden itibaren Balkanlar üzerinden ülkemize gelen soğuk hava dalgasıyla bu havaların yerini yağışlı havaya bırakacağı, hissedilen sıcaklıklarda ise 6 ila 12 derecelik bir düşüş yaşanacağını dile getirdi.

Yurt genelinin bugünden itibaren batı ve kuzey kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu olduğunu belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege, Batı Akdeniz, Marmara, Doğu Karadeniz gibi bölgelerde ve Güneydoğu Anadolu ile Mersin, Adana, Bartın gibi illerin çevrelerinde yağış görüleceğini bildirdi. Rüzgarın ise güney ve güneybatı yönünde saatte 30 ila 60 kilometre olarak eseceği tahmin ediliyor.
Pazartesinden itibaren yurdu etkisi altına alacak soğuk hava dalgası Ege, Marmara, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Akdeniz gibi bölgelerde yağış olarak etkisini gösterecek. Yağışların ise genel olarak kıyı kesimlerinde gök gürültülü ve sağanak şeklinde görülmesi tahmin ediliyor. Salı günü ise yurt genelini etkisi altına alacak yer yer bulutlu ve parçalı hava, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur olarak etkisini gösterecek.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika