Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : -
Websitesi : -
Üyelik Tarihi : 17 Mart 2022

BEYİN FIRTINASI

Sedat Peker’in açıklamaları ile başlayan bir açıklama furysası başlamıştı. Sonra Sedat Peker’in suskunluğu ile devam etti. Şimdi gözüme çarpanları yazmak ve sizinle paylaşmak istiyorum. Hatırlarsanız ilk videolarında Sedat Peker OMERTA adlı bir kitabı masasına koymuştu. O dönem herkes ne demek istedi diyerek çokça yorum yapmıştı. OMERTA yasası Mafyanın temel yasasıdır. “Bir şey görmedim, duymadım, bilmiyorum, konuşmam” ifadelerinin toplamıdır. Mafya elemanları arasında, uyulmaması halinde karşılığının, kendisi ve tüm aile fertleri için cezası ölüm olan yasadır. Falyalı cinayetini O kitabı masaya koyduğu gün acaba bunu mu anlatmak istemişti. Bilemeyiz. Bu bir yorum başlıkta da dediğim gibi beyin fırtınası yapacağız. Falya’lı cinayeti için bir sürü dedikodular dolaştı. Bir sürü gazeteci de araştırmaya devam ederken bende biraz araştırdım.  Sorular sordum Falya’yı OMERTA yasasını çiğnediği  için infaz edildiyse Sedat Peker bunu nerden biliyordu ve bu mesajı subiminal olarak izleyenlerine aktardı.

Eğer birileri susturmak için infaz ettiyse. Susması kimin işine geldi. Bu sorular hala taze ce canlılığını koruyor. Gelin görün ki bu kadar soruya rağmen hala ortada cevaplar alınmış değil. Biz beyin fırtınasına devam edelim. Şimdi sırada kim?  Diğer iki cinayetin sorularını soramadık bile onları unutmadık. Ama önce soru işaretleri bırakalım sonra da bizde kendi çapımızda bu konuda bir yazı dizisi ile devam edelim. Bakalım neler çıkacak ortaya Almanya’da bir iş adamı var Taylan size bir sonra ki yazımda ondan bahsedeceğim. Soru işaretlerinizi gidermiş olacakmıyım. Talyan dediğimiz şahsın Falya’lıdan sonra yerine geçeceği iddiası var bunu da yazmadan ileriki yazıların detayları hatları ortaya çıkmaz. Şu ipucunu da vereyim. Eğer başarırsak gündemi bomba gibi sarsacak bir yazı silsilesi oloacak Sedat Peker ses getirmez ama ortalığı bayağı silkeler diye düşünüyorum.

Beyin Fırtnası sorular dedik ya Allah aşkına ne oluyor Fetö’cüler birer birer tahliye oluyor haberlerde takip etmişsinizdir.Fetö’nün yeğeni Muhammet Sait Gülen en son Adli Kontrol şartı ile salıverildi. Biz bir şey mi kaçırdık bir şeyler mi oluyor. Bunu da birkaç gün sonra irdeleyelim bakalım sizler gözünüzden neler kaçırmışsınız. Yazı bitirmeden size ip uçları vermeye çalıştım bir sonra ki yazılar için eğer takip ederseniz hepsinden ilk sizin haberiniz olacak. O kadar çok şeyi gözden kaçırdık ki takip etmeye kalkınca kafayı sıyıracağız gibi geliyor. Bir şeyler oluyor oluyor ama ne olduğuna dair ileri ki günlere dair inanın bir tuhaflık var demedi demeyin. 

Yazar ; Balkan Faik DEMİRSU

Firma Fotoğraf Galerisi

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika