Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Borusan Hırvatistan’dan zaferle döndü

20 Haziran 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Borusan Hırvatistan’dan zaferle döndü
Borusan Hırvatistan’dan zaferle döndü

borusan BKHR1

Türk yarış takımı Borusan Otomotiv Motorsport, İlk kez yarıştığı Hırvatistan’da düzenlenen 3H Endurance Champions Cup yarışlarında birinciliği elde etti.

Hırvatistan Rijeka pistinde gerçekleşen sezonun 3. yarışı yağan şiddetli yağmur nedeni ile sporculara zor anlar yaşattı. Milli sporcular İbrahim Okyay, Aytaç Biter ve Kaan Gürgenç, birer saatlik süreler ile kullandıkları BMW Z4 GT3 ile genel klasmanda 2. ve kendi gruplarında ise ilk sırayı aldılar.

3

Bu sezon yeni otomobilleri BMW Z4 GT3 ile tüm pilotların iyi bir uyum yakaladığını söyleyen Takım sorumlusu İbrahim Okyay “Borusan Otomotiv Motorsport olarak, Shell’in en iyi performans yakıtı olan Shell V-Power Nitro+’ı  ve Pureplus Teknolojisi ile geliştirilen Shell Helix Ultra motor yağlarını tercih ediyoruz. Shell V-Power Nitro+  motor parçalarındaki sürtünmeyi azaltarak tekerleklere daha fazla güç iletebiliyor. Doğalgazdan üretilen ilk motoryağı olan Shell Helix motor yağı, araçların motorlarını temiz tutuyor, motor ömrünü uzatıyor ve motor performansını arttırarak yarış pistindeki başarımıza katkı sağlıyor” diye konuştu.

Borusan Otomotiv Motorsport

Borusan Otomotiv tarafından, Türkiye’de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye’nin yurtdışında tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2008 yılında kurulan Borusan Otomotiv Motorsport, bugüne kadar ara vermeden, Türkiye dışında; Brezilya, Meksika, İspanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, İngiltere, Almanya, İtalya, Japonya, Macau, Avusturya, Yunanistan, Slovakya, Birleşik Arap Emirlikleri, Macaristan, Belçika olmak üzere 3 kıtada, 17 farklı ülkede ve 29 farklı pistte 180’den fazla yarışta yarışmıştı. Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan takımın diğer sponsorları Shell, Borusan Lojistik ve Glasurit’tir.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika