Dolar : Alış : 32.2070 / Satış : 32.2650
Euro : Alış : 34.6075 / Satış : 34.6698
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3259 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

BTU GARAGE Sektöre Kalite Getirdi

11 Mayıs 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»BTU GARAGE Sektöre Kalite Getirdi
BTU GARAGE Sektöre Kalite Getirdi

Bursa Görükle’de faaliyet gösteren BTU GARAGE Oto Yıkama, iç-dış oto yıkama hizmetinin yanı sıra pasta cila, Boya koruma Motor koruma ve seramik kaplama kaput kaplama araç giydirme Cam filmi Detaylı temizlik hizmetleri yapmaktadır. Profesyonel ekiple çalışan Batuhan  ÇANTA, bünyelerinde sundukları hizmet ile Bursa Görükle’ye ve sektöre kalite getirdiklerini anlattı.

Görükle  Dumlupınar Mah:Tüter Cadde de hizmet veren BTU GARAGE Oto Yıkama, bünyesine yeni dahil ettiği hizmet ile Görükle’de en geniş kapsamlı oto yıkama olarak ön plana çıkıyor. Deneyimli firma, detaylı iç-dış oto yıkamanın yanı sıra şimdi de pasta cila, boya koruma,ve seramik kaplama hizmetleri de sunmaya başladı. BTU GARAGE sahibi Batuhan  ÇANTA “Yıkama hizmetinin yanı sıra şimdi de birçok işi bünyemize dahil ettik. Yaptığımız işçiliklerde kullandığımız malzemeler birinci sınıf olup, kaliteli malzeme kullanıyoruz.

Müşterinin konforu bizim için önemlidir ;Batuhan ÇANTA  özellikle oto yıkama konusunda fazlasıyla titiz olduğunu ifade ederek, arabanın yıkama sonrasında göz alıcı olması gerektiğini belirterek, “Araba konusunda çok titizim. Temiz araba bakımlıdır. Deneyimli bir ekibe sahibiz. Mekanımız, sıra dışı bir oto yıkamadan.Çok farklı bir konsepte ve hizmet anlayışına sahibiz. En ince detayına kadar temizlik yapıyoruz. En son araçların temizliğini kontrol edip müşterilerimize teslim ediyoruz. Aldığımız paranın hakkını da kuruşu kuruşuna veriyoruz” şeklinde konuştu. Verdikleri hizmet ile hem müşterileri hem de araçlarını adeta onore ettiklerini kaydeden Batuhan: Tüm Bursalı araç sahiplerini beklediklerini dile getirdi.

BTU GARAGE Sektöre Kalite Getirdi ; Batuhan ÇANTA Yaptığımız hizmetler şu şekilde dedi. Oto Yıkama’da arabasını bir kez yıkatan araç sahiplerinin bir daha başka yere gitmeyeceğini belirtti. Deneyimli bir ekibe sahip olduğunu ifade eden işletme sahibi,Batuhan ÇANTA iç-dış yıkama, motor yıkama, cila-pasta, iç kuaför, jant temizleme, zift çıkarma, koku giderici temizlik gibi birçok hizmeti verdiklerini kaydetti. Arabaların temizliği konusunda oldukça titiz olduğunu ifade eden Batuhan, verdikleri hizmetle sektöre kalite getirdiklerini belirtti. Bünyelerinde yeni hizmet vermeye başladıkları pasta cila, boya koruma, Cam filmi kaplama Motor koruma Boya koruma Kaput kaplama Detay temizlik ve seramik kaplama hizmetlerini de en iyi şekilde yaptıklarını belirtti.

BTU GARAGE Kaput Kaplama ;Kaput filmi aracınızı seyir halinde iken gelen taşlara karşı, lodos gibi çevresel etkenlerin aracınızın üzerine uçurabileceği cisimlere karşı, kuş pisliği, ağaç reçinesi, güneşin ultraviole ışınları..vs gibi birçok zarara karşı koruma altına alır. Sürtme ya da başka bir aracın sizin aracınıza sürtmesi gibi durumlarda boya kalkmasını önler ve aracın orjinalliğini koruma altına alır.


Kaput filminin kalitesi ne kadar iyi olursa saydamlığı da o kadar fazla olur. Çünkü ucuz kaput filmleri atık malzemelerden yapılmaktadır. Ayrıca ucuz filmlerde kullanılan yapışkan malzemede kalitesiz olduğundan zamanla araç verniğinin içine iyice işler ve söküldüğü zaman yüzeye zarar verebilir.Yılda 10000 km yapan araçlar için kaput filmlerinin ömürleri 2 yıldır.

BTU GARAGE Kaliteli cilalı araç yıkama ; Genellikle yoğun talep gören uygulamalarımızın başında gelmektedir. Çalışmalarımızda  aracınızın dışı sünger yardımıyla çizikler oluşmadan temizlenmektedir. Kimyasallarımızda kostik oranı düşük olduğu için aracınıza zarar vermez.

Farklı ve yeniliklere adapte olan iş yerimizde aracınızın dış yüzeyi ekstra cilalı Mostar Oto şampuanı ile güzelce yıkanmaktadır. Sürekli yıkandığında aracınızda gözle görülen bir parlaklık ve su itici özellik sağlar. Araç içerisinde dezenfektel   yardımıyla antibakteriyel temizlik sağlanır. Zemine halı paspaslara kapılara temizlik işlemi uygulanır. Araç içi temizlenir, torpido ve plastik aksamlar temizlenir. Araç güvenle teslim edilir.

BTU GARAGE Seramik kaplama ; Seramik kaplama, aracın alaşım ve boyalarında, zaman içinde oluşabilecek zararları engellemek amacıyla geliştirilmiş bir üründür. Seramik boya koruma uygulanan yüzeydeki boya gözeneklerini doldurarak, ekstra bir dayanıklılık ve hidrofobik etki sağlar.

Silisyum oksit, elmas, cam, kil, kaolen, kuvars, gümüş, feldspatın nano teknoloji ile bir araya getirilmiş olması ile otomobil yüzeyine uygulandığında oldukça sert ve zor çizilen bir yüzey elde etmek mümkün olabiliyor.Randevu telefonumuz; 0.532 0579116 BTU GARAGE  Aracınız bizim için değerli ..  Haber : Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika