Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Açıkhava Tiyatrosunda Sertap Erener Rüzgarı

07 Haziran 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Açıkhava Tiyatrosunda Sertap Erener Rüzgarı
Bursa Açıkhava Tiyatrosunda Sertap Erener Rüzgarı

Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda Sertab Erener,Bursalı müzikseverlere   unutulmaz bir gece yaşattı. Müzikseverler, ünlü sanatçının her şarkısına eşlik etti ..Türkiye’nin ünlü pop müzik sanatçılarından biri olan Sertab Erener,  Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda ilk şarkısı Aç Sesini adlı çalışması ile konserine başladı. Sertap Erener,  sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

 Şarkı arasında seyircileri selamlayan ünlü sanatçı Sertab Erener; “Ne güzel sizi görmek. Ben Türkiye’nin her yerini gezdim diyebilirim, yıllardır buralarda sahnedeyim. Ama bazı şehirlerin hep daimi güzel enerjileri oluyor. Bazı yerler her zaman çok iyi oluyor.

Bunlardan biri de Bursa, o yüzden Bursa’nın bende ayrı bir yeri var“ Bursa benim için özel bir şehir dedi. Geçmişten günümüze sevilen şarkılarını seslendiren Sertab Erener’e Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran Bursalı müzikseverler eşlik etti. Sertap Erener kapanışı sevilen şarkısını seyirciler ile birlikte seslendirerek gerçekleştirdi. Haber ;Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika