Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Doğanbey Muhtarından Başarının sırrı

28 Eylül 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Doğanbey Muhtarından Başarının sırrı
Bursa Doğanbey Muhtarından Başarının sırrı

Türkiye’nin en büyük ulusal internet haber portalı olan www.bakhabere.com olarak Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Doğanbey Mahalle Muhtarı Sayın Osman AYBAKAN’ın Bursa’nın bu güzel semtinde başarılı işlere imza attığı gözlemlenmektedir. Doğanbey Mahalle muhtarı Osman AYBAKAN karşına çıkan muhtar adaylar karşısında hep başarılı olduğunu anlattı ve başarının sırrı çok çalışmak dedi.

Görevini ilk günkü sevgi ve heyecanla sürdürdüğünü anlatan AYBAKAN, “Yaşım 63 oldu ama ben hiç yorulmadım. Hizmet etmek bir vatandaşımızın sorununu çözmek bana keyif veriyor. Görevim beni bırakmadan ben onu bırakmayı düşünmüyorum.” diye konuştu.

Doğanbey mahallesinin  muhtarının, görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar, ve vatandaşa verdiği vaatlerinin yerine getirilmesi konusunda büyük çaba harcamış ve vatandaş memnuniyetinin de yüksek olduğu bir bölge olarak kayıtlara geçmiştir…Şehrimizin başarılı ve görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Mahalle Muhtarlarımıza zaman zaman bu sitemizde yer vermeye devam edeceğiz….         Haber Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika