Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Eğlence Gecelerinden

17 Aralık 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Eğlence Gecelerinden
Bursa Eğlence Gecelerinden

Bursa’nın gözde eğlence merkezlerinden Laspoint Halam’da bu hafta sonu Bursa’nın sevilen solistlerinden Sefa Cheshmberah sahne aldı. Sabahın ilk ışıklarına  kadar birbirinden güzel şarkılarını Bursalı hayranları için seslendiren Sefa Cheshmberah, hayranlarına dolu dolu bir hafta sonu keyfi yaşattı.

Bursa’nın gözde eğlence merkezlerinden biri olan Keyifli Bar’da bu hafta Bursa’eğlence dünyasının sevilen isimlerinden Sezgin Can sahne aldı. Sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Sevgin Can programına kendi şarkısı olan ”Kalbim Saçmalıyor” ile başladı.

Sezgin Can’ın şarkılarına gerek oturdukları yerlerden gerekse masa kenarlarında eşlik eden eğlence müdavimleri sabahın ilk ışıklarına kadar renkli görüntüler oluşturdular.

Bursalılar Keyifli Bar’da Sezgin Can’ı yalnız bırakmadı tüm şarkılarını beraber Sezgin Can’a eşlik ederek söylediler.

Özlüce’de bulunan Ayrıntı Restorantta sahne alan Bursa’nın sevilen solisti Samet Erenler hayranlarına müzik dolu geceler yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta sonu da eğlenmek için Ayrıntı Restorant’ı  seçen Bursalılar Samet Erenler’in şarkılarıyla coştular.

Meze’de Mehmet Çevik ile eğlence başka

Bursa’nın gözde eğlence merkezlerin Meze Restorant Bar’da sahne alan Bursa’nın sevilen genç solisti Mehmet Çevik yine sevenlerini coşturmasını bilerek muhteşem bir gece yaşattı.

Mehmet Çevik birbirinden güzel şarkılarını Bursalılar için söyledi.

Bu hafta sonu Levrek Balık’ı tercih eden Bursalılar Ayşen Birgör’ün bir birinden güzel şarkılarıyla muhteşem bir hafta sonu geçirdiler. Sanatçının bir birinden güzel şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Levrek Balık müdayimleri geceye renk kattılar.

Bursa’nın gözde eğlence merkezlerinden biri olan Salaş Meyhane’de bu hafta yine coşku ve eğlen doruktaydı. Mekanda sahne alan Oses Türkiye ile yıldızı parlayan Nur Ateş Bursalılara hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Sanatçının seslendirdiği bir birinden güzel şarkılara eşlik eden Bursalılar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar. Genç şarkıcının seslendiği şarkılara kıvrak danslarıyla eşlik eden gençler geç saatlere kadar renkli görüntüler oluşturdular. Hab :Cem B.SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika