Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa gecelerinde eğlence

04 Temmuz 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa gecelerinde eğlence
Bursa gecelerinde eğlence

Uzun geçen Kurban Bayramı tatilinde kimi şehir dışında tatil programı yaparken kimi ise kendi şehrindeki eğlence ve sahne performansı olan mekanlarda eğlenmeyi tercih etti. Bursalı müzikseverler ise eğlence sektörünün nabzını tuttuğu yerlerde gönüllerince eğlenerek bayramın tadını çıkardı. Sahnelerin güçlü sesi Mehmet Çevik, bayram tatilinin dördüncü günü Bursa’da Meze Özlüce‘de sevenleriyle buluştu. Mekanı dolduran Bursalı müzik severler Mehmet Çevik‘in seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar. Sevenleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Çevik, danslar eşliğinde unutulmaz bir renkli geceye imza attı.

Bursa’nın sevilen solistlerinden Sezgin Can, Keyifli Bar’da sahne alarak sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Gece boyunca sahnede kalan Sezgin Can’a tüm şarkılarını sevenleri ile birlikte söyleyerek dolu bir bayram gecesi yaşattı.

Bursa sahnelerinin sevilen ismi Safa Zakir tatilin dördüncü günü sahne aldığı Last Point Halam‘da sevenleri ile buluştu.Tüm şarkılarını kendisini dinlemeye gelen sevenleri için söyleyen Zakir, bu bayram da sahne aldığı Last Point Halam’da kendisini yalnız bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür etti. Tatilinin birinci gününden son gününe kadar her akşam başka bir mekanda eğlenen Bursalılar, sabahın ilk ışıklarına kadar müziğin ve eğlencenin keyfini çıkardılar. Her akşam eğlence dolu bir gece yaşayan Bursalılar uzun bir tatilin tadını çıkardılar…Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika