Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Gecelerinde Eğlence

08 Ağustos 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Gecelerinde Eğlence
Bursa Gecelerinde Eğlence

Bursa’nın gözde eğlence merkezlerinden biri olan Laspoint Halam’da bu hafta sonu eğlence tavan yaptı ..
Safa Zakir Her hafta sonu olduğu gibi Cumartesi gecesi Laspoint’te yine sevenlerini coşturdu. Seslendirdiği şarkılarıyla Laspoint Halam ‘ı hınca hınç dolduran Bursalıları coşturmasını bilen

Safa Zakir, Bursalılara dolu dolu bir Cumartesi gecesi yaşattı. Şarkılara gerek oturdukları yerlerden gerekse pistte eşlik eden Bursalı eğlence severler ise sabahın ilk ışıklarına kadar renkli görüntüler oluşturdular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar birbirinden güzel şarkılarını Bursalı hayranları için seslendiren Safa Zakir, hayranlarını mest etti.

Bursa’nın gözde eğlence merkezlerinden biri olan Keyifli Bar bu hafta sonu başarılı solisti Sezgin Can ile Hafta sonu müzik severlere Keyifli bir Cumartesi gecesi yaşattı.

Bursalılar, başarılı solist Sezgin Can’ın bir birinden güzel şarkılarıyla Keyifli Bar’da eğlencenin doruğuna çıktılar. Gece boyunca Sezgin Can’ın şarkılarına eşlik eden Bursalılar geceyi coşku içinde geçirerek, Keyifli bar’da solisti yalnız bırakmadı tüm şarkılarını beraber söyleyerek Soliste eşlik ettiler.


Sezgin Can Cumartesi gecesini eğlence ile karşılamak isteyen müdavimlerine güzel bir gece yaşattı. Haber; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika