Dolar : Alış : 32.3389 / Satış : 32.3971
Euro : Alış : 34.6487 / Satış : 34.7111
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa merkezde yaya geçidinde sürücü dehşeti 1Ölü 2 yaralı !

02 Nisan 2024 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa merkezde yaya geçidinde sürücü dehşeti 1Ölü 2 yaralı !
Bursa merkezde yaya geçidinde sürücü dehşeti 1Ölü 2 yaralı !

Bursa’da yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 2 çocuğuna süratli gelen otomobil çarptı. Kazada, anne hayatını kaybederken çocuklar yaralandı. Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Anne ile çocukları çarpmanın etkisiyle savrulup yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Anne Tuğba Çival, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti, küçük kızı Merve Çival’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sürücü Recep Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Recep Ö. idaresindeki 16 AZV 313 plakalı otomobil, o sırada yaya geçidinden yolun karşısına geçmek üzere olan anne Tuba Çival ve 2 çocuğu R.Ç. (14) ile M.Ç.’ye çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Tuba Çival’a ilk müdahalesinin ardından çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Yaralanan R.Ç. ile M.Ç. çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.  Haber ; Cem Bayram SEÇEN 

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika