Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Soğukpınara ilk kadın muhtar adayı

26 Şubat 2024 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Soğukpınara ilk kadın muhtar adayı
Bursa Soğukpınara ilk kadın muhtar adayı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Soğukpınar Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Soğukpınar Market sahibi genç girişimci iş kadını, Fatma TURAN ÖZDEMİR‘ Mahallemize bir kadın eli değecek; mahallemize iyi hizmet gelecek, mevcut eksiklikleri giderilecek.” Dedi.

SAMSUNG CSC

Bursa Soğukpınar Mah. Muhtar. Adayı Fatma TURAN ÖZDEMİR 20 yıldır ikamet ettiğini, yine aynı mahallede esnaflık yaptığını belirten, Fatma TURAN ÖZDEMİR “Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Sosyal statüsünü iyi analiz ettim. İkamet etmiş olduğum günden bu güne kadar her zaman halkımızın içinde olduk; onlarla bütünleştik; sorunlarını dinledim; sevinçlerine ortak oldum. Çevremde oluşan beklenti; hizmet yapacağıma olan inancım; mahalle halkımız isteği ile muhtarlığa adaylığımı koydum. Amacım; mahallemizin sorunlarını çözmek; insanlara ve mahalle halkımıza hizmet etmektir. İstiyorum ki mahallemize bir kadın eli değsin.” dedi.

 

SAMSUNG CSC

GÜÇLÜ BİR EKİBİM VAR

Muhtarlık yoluna çıkarken hiçbir zümrenin, hiçbir oluşumun, hiçbir siyasi iradenin desteği ile yola çıkmadığını, sadece mahalle sakinlerinin desteğine ihtiyacının olduğunu belirten Fatma TURAN ÖZDEMİR, “Ben kendime ve mahalle sakinlerime güveniyorum ve bu yüzden yola çıktım. Güçlü bir ekibimiz var. Mahallenin en ince ayrıntısına kadar sorunlarına hakim. Bu sorunları çözmek için gece-gündüz demeden çalışacağız. Bizim amacımız, devletin ilgili kurumlarıyla mahalle halkı arasında köprü oluşturmak; en güzel hizmeti en kısa zamanda mahallemize kazandırmaktır. Ben sadece mahallemin temsilcisiyim, sessiz çoğunluğun sesiyim; hizmet sevdalısıyım. ” dedi.

“GERÇEK MAĞDURLARIN YANINDA OLACAĞIM”

20 yıldır mahallede ikamet ettiğini aynı mahallede esnaflık yaptığını belirten Fatma TURAN ÖZDEMİR, “En önemli hedeflerimden biri; mutlak suretle mahallemizde bulunan  yardıma muhtaç, gerçek ihtiyaç sahibi aileleri tespit edeceğim ve bu ailelerin mağduriyetini gidermek için bütün imkânları seferber edeceğim. Mağdurun, mazlumun, garibanın, haksızlığa uğramış insanın yanında bu güne kadar hep oldum; muhtar seçildiğim takdirde de kurumsal olarak yanında olacağım. Muhtarlık, devletin ilgili kurumlarıyla vatandaşlar arasında bir köprüdür. Ben bu köprüyü en güzel şekilde kurmaya ve hizmet vermeye adayım” dedi.

SAMSUNG CSC

Ülkemizin emanetçisi olan gençlere sahip çıkmak için mahalleye önemli sosyal etkinliklerin, sporsal faaliyetlerin yapılacağı alanlar kurduracağını belirten Fatma TURAN ÖZDEMİR, “Biz, iş olsun diye asla muhtarlığa aday olmadık. Hedeflerimiz var. Bunlardan biri de; gençlerimize sahip çıkmaktır. Bu amaçla, sporsal faaliyetlerin yapılacağı alanlar oluşturacağız ve onlara sahip çıkacağız. Gençlerimizin eğleneceği, dinleneceği, sohbet edeceği alanlar oluşturmak ve onların elinden tutmak istiyorum. Çünkü gençlik demek, gelecek demektir. Bu gün gençliğine sahip çıkmayan, yarın geleceğinden endişe duymalıdır. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara kaymaması için ciddi tedbirler düşünüyorum. Mahallemizin ormanlık alana yakın kısımlarında önlemlerin en üst düzeyde alınması için gayret göstereceğim. Mahallemizde bulunan park ve piknik alanlarının güvenliğini, yine devletin kurumlarıyla iş birliği içinde sağlamak için çalışacağım.” dedi.

‘AYLIK TOPLANTILAR YAPACAĞIM’

Mahalleyi mahalle halkı ile birlikte yöneteceğini belirten Fatma TURAN ÖZDEMİR “Mahalleyi, mahalle halkımızla birlikte yöneteceğiz. Her ay düzenli bir toplantı yapacağım. Burada verdiğimiz hizmetleri anlatacağız; eksik olanları tespit edeceğiz ve hizmetin en güzelinin mahallemize gelmesi için mahalle halkımızla birlikte çalışacağız. Ekibimizi de bu yönde kurdum. Mahallemizin her köşesini temsil edecek güzel bir ekibimiz var. Bu ekibimizle birlikte mahallemizi yöneteceğiz.” dedi.

SAMSUNG CSC

Muhtarlıkla daha çok kadınların içli-dışlı olduğunu belirten Fatma TURAN ÖZDEMİR , “Bu yüzden muhtarlığa bir kadın eli yakışır. Mevcut muhtarımız güzel hizmetlerde bulundu. Kendisine teşekkür ederiz. Bundan sonra da bir kadın elinin mahallemize yakışacağını düşünüyorum. Bu yüzden aday oldum. Kadınlarımızın kendine has önemli sorunları var. Bunların takipçisi olmak;: sorunlarına çözüm yolları bulmak benim en önemli görevlerimden biri olacaktır.” dedi….  Özel Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika