Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Uluslararası Festivalde, Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy’u Ağırladı  

23 Temmuz 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Fuar ve Etkinlikler»Bursa Uluslararası Festivalde, Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy’u Ağırladı  
Bursa Uluslararası Festivalde, Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy’u Ağırladı  

Yılların eskitemediği eserleri Bursalı müzikseverler için seslendiren Muazzez Ersoy, izleyenleri adeta mest etti.Bursa’yı çok özlemişim. Yıllarca dillerden düşmeyen şarkısıyla sahneye çıkan Muazzez Ersoy, eskiden Bursa’ya çok sık geldiğini ancak uzun yıllardır hasretini çektiğini söyledi.

Bursa’yı çok özlediğini belirten nostalji kraliçesi, yıllar sonra Bursa’ya gelecek olmanın heyecanıyla sabaha kadar uyuyamadığının da çizdi ve “Anladım ki Bursa seyircisi de beni çok özlemiş. Her yerde bulamayacağınız bir dost meclisi ile koro halinde şarkılar söylemek beni çok mutlu etti.

Bu gecenin gerçekleşmesine katkı sunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konser sayesinde hem şehirle hem de Bursalı hayranlarımla hasret giderdin.” dedi.

Barış Manço’dan Yıldırım Gürses’e, Erkin Koray’dan Müslüm Gürses’e, Orhan Gencabay’dan Ferdi Tayfur’a ustaların nostalji eserlerini ara vermeden konserinde seslendiren ünlü sanatçı fantezi türküler, ege türküleri ve Türk Sanat Müziği’nden oluşan 40 yakın şarkıyla Açık Hava Tiyatrosu’nu inletti.

Onlarca şarkısıyla izleyenlerine muhteşem bir potpori yapan Ersoy, birçok şarkısını Bursalı hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahneden alkışlarla uğurlanan nostalji kraliçesi Ersoy’a, festivalin sponsorlarından Çaytaze Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağır, bu güzel gece için teşekkür plaketi sundu. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika