Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’da Büyük Uyuşturucu Operasyon Startını Bakan Soylu Verdi !

07 Kasım 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa’da Büyük Uyuşturucu Operasyon Startını Bakan Soylu Verdi !
Bursa’da Büyük Uyuşturucu Operasyon Startını Bakan Soylu Verdi !

Bursa’da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yönetiminde ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’ gerçekleştirildi. Bin 700 polisin katıldığı, 3 İHA ile 1 helikopterin destek verdiği narkotik operasyonunda, 70 adrese baskın düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyona ilişkin son gelişmeleri aktararak 95 uyuşturucu satıcısının gözaltına alındığını söyledi.

AW421681

Bursa’da, önceden belirlenen 110 şüpheliye yönelik 70 adrese şafak vakti eş zamanlı narkotik operasyonu başlatıldı. ‘Kökünü Kurutma’ adı verilen operasyona, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayiş, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri katılıyor. Bin 700 personelin görev aldığı operasyona 1 helikopter ve 3 İHA ile havadan destek veriliyor. Operasyonda 9 narkotik dedektör köpeği de aramalara katılıyor.

Ekipleri operasyona uğurlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) Yönetim Merkezi’nde operasyonu bizzat takip etti. 

95 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyona ilişkin son gelişmeleri aktarmak için kameralar karşısına geçerek şu bilgileri paylaştı: “110 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 95’i yakalandı. Bu Bursa’ya son 1.5 ayda ikinci gelişimiz. Ve ikinci kökünü kurutma operasyonu. Bin defa gelmemiz gerekiyorsa bin defa geleceğiz. Avrupa’da uyuşturucu serbest, kullanılması da serbest. Ama milletimiz olarak biz buna müsaade etmeyiz.

Hedefimiz sınırlarımızın içine hiçbir Uyuşturucu maddenin girmemesini sağlamaktır. Tarihin en büyük uyuşturucu operasyonlarını yapıyoruz. Ortalama haftada 5 bin uyuşturucu satıcısını gözaltına alıyoruz. “Dün Diyarbakır’da 1900 kilogram üzerinde esrar ele geçirildi. Bu mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. İrademiz kararlılığımız var. Gençlerimizi bu illete buluşturmak isteyenlere müsamaha göstermeyeceğiz. Gereğini yerine getiriyoruz ve getirmeye hep birlikte devam edeceğiz.

Milletimiz ,Türk Polisi, jandarma teşkilatı, güvenlik güçleri, hükümetimiz ve bizlere itimat etsin. Bu meselenin kökünü kurutmaya ve bu meselenin kökü kuratana kadar mücadeleyi devam ettirmeye ant içtik. Cenabı Allah yardımcımız olsun” Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika