Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ekim 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Bursa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bursa’daki Cumhuriyet çoşku’su, Cumhuriyet’in ilanının 99. yıldönümü Bursa Nilüfer’de büyük gurur ve coşkuyla kutlandı. “Cumhuriyet ateşi sönmeyecek” temasıyla düzenlenen yürüyüş, FSM Bulvarı’nda yapıldı. Yürüyüş sonrasında da Mor ve Ötesi grubu Hastane Alanı’nda konser verdi.

Nilüfer’in artık gelenekleşen Cumhuriyet Yürüyüşü, yine her zamanki gibi coşku içinde geçti. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda düzenlenen yürüyüşe Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa Milletvekilleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar Cumhuriyet Yürüyüşünde marşlar eşliğinde Hastane Alanı’na kadar geldiler. Hastane Alanın!daki kutlamalarda ise Mor ve Ötesi grubunun konseri ile devam etti.

Mor ve Ötesi, Avrasya Filarmoni Orkestrası ve Nilüfer Çok sesli Koro eşliğinde senfonik konser verdi. Alanı dolduran Cumhuriyet sevdalısı binlerce vatandaş da şarkılar ve marşlar eşliğinde Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı.Alanda gençler coşku ile Cumhuriyet Bayramı kutlarken bazı detaylar gözden kaçmadı ..

Konser alanında binlerce gencin en büyük sorunlardan biride alanda tuvalet olmaması cididi bir sorundu yıllardır yapılan bu eksik organizasyonu bu senede aynı şekilde geçirdiler ..Bu organizasyon için büyük bir eksiklik ve Nilüfer belediyesi için büyük bir ayıptı.. Binlerse seyircinin aynı yerde konser izlediği bir alanda ihtiyaç giderme sisteminin olmaması düşündürücü..!!

Birde konseri izlemeye gelen vatandaşlardan da üzücü bir davrınışlar objektiflerime yansıdı çok üzücü kareler Bayraklarımız yerlerde ve ayaklar altında idi ..Bu tür davranışlar hem ülkemize karşı hemde bayrağımıza karşı çok kötü bir davranıştır …Dileriz bu konuları belediye yetkilileride dikkate alırlar …Bu tür davranışlar bayramımıza gölge düşürmektedir… Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika