Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’da Güzelliğin yeni adresi Hair Medical Beauty açıldı

08 Aralık 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Bursa’da Güzelliğin yeni adresi Hair Medical Beauty açıldı
Bursa’da Güzelliğin yeni adresi Hair Medical Beauty açıldı

Güzellik ve bakımından ödün vermeyen kadınların bir numaralı adresi ‘Hair Medical Beauty Güzellik Merkezi’ Bursa’da kapılarını açtı. Güzelliğinize güzellik katan bu merkez, siz değerli müşterilerini ağırlamaktan onur duyar.

ÜST DÜZEY HİJYEN TEDBİRİ  Kadınların olmazsa olmazı hijyen tedbirlerinin en üst düzeyde alındığı, Bu güzellik merkezinde çevremizde, arkadaş ilişkilerimizde daha cesur öz güvenli olmak belki de o minik dokunuşlara sahip olmaktan geçiyor. Önceleri güzellik salonları sadece kadınlara hizmet verirken, artık neredeyse erkeklerinde uğrak mekanları oldu. Tüm güzellik merkezleri farklı kategorilerde farklı hizmetler sunuyor. Tercih müşteriye bırakılıyor.

KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI  Bursa’nın yeni güzellik merkezi olan Hair Medical Beauty Güzellik Merkezi, güzelliğine ve bakımına düşkün olanların bir numaralı adresi olacak. Genç girişimci Cengiz Kahraman işletmeciliğinde müşterilerine kaliteli hizmet veren Hair Medical Beauty Güzellik Merkezi, estetik ve bakımı sizler için birleştirdi.

ESTETİK VE GÜZELLİĞİN ADRESİ  Modern dizaynı ve estetiğin güzellikle buluştuğu adres Bursa’nın güzide Güzellik Merkezi olan “Hair Medical Beauty geçtiğimiz günlerde kapılarını bakım yaptırmak ve genç kalmak isteyen Bursa’lılara açtı. Güzellik merkezi sahibi Cengiz Kahraman Bursa’ya farklı hava getirdiklerini söyledi.

Bursa güzellik merkezi sahasında çalışmalarına kendine özgü yöntemler kullanarak devam eden Hair Medical Beauty siz değerli kadın ve erkek müşterilerimize hizmet vermektedir. Merkezimiz sağlık ve güzellik alanının da yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Gerekli eğitimlerini tamamlamış uzman personelimiz tüm ihtiyaçlara cevap verecek donanıma sahiptir.

Güzellik merkezimizde en çok dikkat ettiğimiz ve sizlerinde memnun olduğu durum vip hizmet veriyor olmamızdır. İşlemleri sağlıklı gerçekleştirmek için randevularınızın gün ve saatine azami ölçüde dikkat ediyoruz. Merkezimizde yapılan bakım ve uygulamalar kişiye özel olarak programlanır ve uygulanır.

Konforlu bir hizmet sunan merkezimizde bakım işlemleri yapılırken kullanılan ürünler insan sağlığına zarar vermeyen tamamen organik ürünlerden oluşturulmuştur. Merkezimizde siz değerli müşterilerimize yapılan cilt bakımı, kalıcı makyaj, epilasyon, cilt yenileme, saç bakımı, leke giderme, saç ekimi seanslarımız, dudak renklendirme gibi birçok uygulamalarımız mevcuttur. Kalıcı memnuniyetleri bizleri sektörde hak ettiğimiz yerlere ulaştıracaktır.

Bursa’nın güzide Güzellik Merkezlerinden olan “Hair Medical Beauty Güzellik Merkezi” Odunluk Mah; Akpınar cd. Zorlu Plaza K.6 No;29 Nilüfer/ Bursa adresinde hizmete açıldı. İletişim tel; 05447499698 instagram hairmedicalbeauty          Haber R . Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika