Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’da korkutan yangın

28 Haziran 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa’da korkutan yangın
Bursa’da korkutan yangın

hbr_280233_388

Bursa’da tarihi Yahşibey Mahallesi’nde ahşap bir ev kısa süre içinde alevlere teslim oldu. Yüzlerce vatandaş ise film izler gibi alevleri izleyip o anları cep telefonlarıyla kaydetti.Bursa’da iki metruk bina gece saatlerinde alev alev yandı.

_17-640x360

Zaman zaman katlarca çökmenin meydana geldiği evlerdeki yangın, diğer binalara sıçramadan itfaiyenin çalışmasıyla söndürülürken, dumandan etkilenen bir kadına olay yerinde sağlık ekipleri müdahale etti. Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesi’nde gece saatlerinde metruk bir binada yangın çıktı. Binanın ahşap olmasıyla kısa sürede büyüyen alevler yanındaki metruk binaya da sıçradı .

0755288093284

Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri müdahalede güçlük yaşadı. Alevlerin 2 binayı sarmasıyla itfaiye ekipleri yangına 4 ayrı noktadan müdahale etti. Çalışmalar sırasında, yanan binadan birinin ikinci katında çökme meydana geldi. Binadan düşen parçalar, alevlere müdahale eden itfaiye erinin 1 metre önüne düştü. İtfaiye eri şans eseri yara almadı. Yoğun dumandan etkilenen bir kadına ise olay yerine gelen sağlık ekibi müdahale etti.

0754559278309

YANGINDAN KEDİ KURTARMA TELAŞI
Alevlerin yayılmasıyla sokakta oturan mahalle sakinleri evlerini boşalttı. Bu sırada yanan binaların hemen yanında bulunan bir kulübeye yuva yapan yavru kedi ve anneleri vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yangın, 12 itfaiye aracı ve 20 itfaiye erinin 1 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınabildi. Polis yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı. Vatandaşlar ise alevleri Devlet Hastanesi’nin altındaki Kışla Bölgesi’nden izleyip cep telefonlarıyla kaydetti. Ahşap evin bir süre önce terk edildiği ve binada balicilerin bulunduğu iddia edildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika