Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’da Podyum Park ve eğlence mekanları yılbaşı için hazır

14 Aralık 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa’da Podyum Park ve eğlence mekanları yılbaşı için hazır
Bursa’da Podyum Park ve eğlence mekanları yılbaşı için hazır

2022 yi Pandemi ve ekonomik krizler ile uğurlarken yeni umutlar ile karşılayacağımız 2023 yılı için Bursa’nın en gözde yaşam ve eğlence merkezi Podyum Park’ta geri sayım başladı. Rengarenk süslenmiş dev yılbaşı ağacı, noel baba kızağından, özel olarak kurulan hediye standları ile yeni yıldan beklentiler,

hediyeler, yeni yıl için en şık, dekoratif ürünler Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi‘nde Bursalıları bekliyor. Yeni umutlar ile karşılayacağımız 2023 yılı için geri sayım başladı. Koskoca 365 günü devirmeye hazırlandığımız şu günlerde Bursa’nın en gözde yaşam ve eğlence merkezi  Podyum Park, yeni yıla ışıl ışıl girmek için çalışmalarını hızlandırarak 2023‘ün gelişini kutlamaya hazır hale geldi.

Ünlü şarkıcı Koray Avcı, Jolly Joker Bursa’da hayranlarıyla buluştu. Bursa‘nın gözde eğlence mekanlarından Jolly Joker Bursa ünlü şarkıcı Koray Avcı’yı mekanında ağırladı. Sahnesine “Adaletin Bu Mu Dünya” şarkısı ile başlayan Koray Avcı, repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakırken, kendisine özgü yorumu ile seslendirdiği şarkılarla da kulakların pasını sildi. 

Jolly Joker Bursa sahnesini hınca hınç dolduran Koray Avcı hayranları  tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Dev bir koro eşliğinde şarkılarını söyleyen sanatçı ” Oturmaya mı geldik? Bu gece bizim gecemiz hep birlikte sabahlara kadar eğleneceğiz, haydi hep beraber zıplayıp yer küreyi yerinden oynatalım dedi.

Şarkılarının yanı sıra dansıyla da dikkat çeken Avcı’ya eşlik eden eğlence müdayimlerine unutulmaz bir gece yaşattı… Sendeyim Pub’da müzik ve eğlence dolu bir hafta sonu, Bursa’da Sendeyim Pub’da sahne alan sanatçılar dinleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Gece boyunca özellikle yüksek tempolu şarkılar ile birlikte coşan Bursalılar, keyifli bir gece geçirdi.

Bursa‘nın gözde eğlence mekanlarından biri olan Sendeyim Pub, sanatçıları Bursalı eğlence müdayimleri ile  buluştu. Hafta sonunda  Sendeyim Pub‘u hınca hınç dolduran Bursalılar dolu dolu bir hafta sonu yaşadılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise sahne alan Oryantal kıvrak göbek dansı ile geceye damgasını vurdu. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika