Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursalılar Yeni Yıla coşku ile şarkılar söyleyerek girdiler

02 Ocak 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursalılar Yeni Yıla coşku ile şarkılar söyleyerek girdiler
Bursalılar Yeni Yıla coşku ile şarkılar söyleyerek girdiler

Gecenin erken saatlerinde mekanlara koşan Bursalılar, sevdikleriyle doyasıya bir gece yaşarken eğlence mekanları da aynı heyecanı yaşadı. Nilüfer ve Osmangazi ilçesindeki eğlence mekanları, çeşitli organizasyon ve aktivitelerle gecelere renk attı.

FSM de  akşam saatlerinde başlayan hareketlilik yeni yılın ilk dakikaları itibariyle yerini coşkuya bıraktı Podyum parktaki doluluk geçtiğimiz yıllara göre bu yıl daha coşkulu idi binlerce Bursa’lıyı ağırlamanın keyfini çıkardı . Bursa’daki eğlence mekanları tıklım tıklım dolarken oteller de yılbaşına en iyi şekilde hazırlanarak Bursalılara keyifli bir gece yaşattı.

Laspoint’te sahne alan Bursa’nın sevilen solisti Safa Zakir birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için söyledi. Safa Zakir’in şarkılarına gece boyunca eşlik eden Bursalılar renkli bir Yılbaşı gecesi geçirdiler..Gece boyunca emniyet güçleri ciddi bir çalışma ile asayişi sağladı.

Eğlence mekanlarında görevli güvenlik görevlileri de Bursalıların yılbaşı eğlencesini huzurlu bir şekilde yaşaması için yoğun bir çaba sarf etti. Bazı eğlence mekanları, müşterilerine sucuk partisi de verirken vatandaşın güvenliği için yeni yılda canla başla 1000 lerce kişilik dev güvenlik ordusu ile Bursalılara huzurlu bir gece geçirttiler gecenin kahramanları ise, güvenlik güçleri ve gazeteciler oldu. Haber ve fotoğraf ;Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika