Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’nın Eğlence Geceleri Bir Başka

04 Şubat 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Foto Galeri»Bursa’nın Eğlence Geceleri Bir Başka
Bursa’nın Eğlence Geceleri Bir Başka

Eğlencenin adresi Arap Şükrü  Bursa’nın gözde sokaklarından olan Arap Şükrü Sokağı bu hafta sonu eğlencede sınır tanımadı. Sokak içerisinde bulunan Deniz Tabağı Restoran, Ahtapot Restoran ve Deniz Tabağı Karides restorant müdayimlerine dolu dolu bir hafta sonu yaşattı. Müşterilerine adeta limitsiz eğlence imkanı sunan Deniz Tabağı Restoran, Ahtapot Restoran ve Deniz Tabağı Karides restoran’ın müzisyenleri renkli oynak şarkılarıyla geceye damgasını vurdu.

 Bu hafta sonu DeluxeRoof Sahnesi’nde sahne alan Hande Dönmez, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla, Bursalı hayranlarına gecenin geç saatlerine kadar eğlenceli ve müzik dolu bir gece yaşattı. Gerek Sahne performansı gerekse  sesiyle Bursalıların büyük beğenisini alan Hande Dönmez, Bursa’yı ve Bursalıları çok sevdiğini, sanata ve sanatçıya değer veren Bursalı hayranlarıyla sık sık bir araya gelerek şarkılarını Bursalı sevenleriyle birlikte söylemek istediğini belirtti.

Keyifli Bar’da bu hafta sonu yine dolu dolu bir gece yaşandı. Bursa’eğlence dünyasının sevilen isimlerinden Sezgin Can sahne aldığı mekanda sevenlerine hiç unutamayacakları bir eğlenceli gece yaşattı.  Sezgin Can programına en beğenilen şarkısı ile başladı. Sezgin Can’ın şarkılarına gerek oturdukları yerlerden gerekse masa kenarlarından eşlik ettiler. .

Meze Özlüce yine dolu dolu bir hafta sonuna sahne oldu. Meze Özlüce sahne alan Bursa’nın sevilen genç solisti Mehmet Çevik seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarıyla sevenlerini coşturmasını bilerek muhteşem bir geceye daha imza attı. Sanatçının şarkılarına gerek oturdukları yerlerden gerekse masa kenarlarında eşlik eden Bursalılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.. 

Bursa gecelerinin gözde eğlence merkezlerinden Lastpoint Halam’da bu hafta sonu Bursa’nın sevilen solistlerinden Sefa sahne aldı. Sabahın ilk ışıklarına  kadar birbirinden güzel şarkılarını Bursalı hayranları için seslendiren Sefa Cheshmberah, hayranlarına dolu dolu bir hafta sonu keyfi yaşattı. Genç şarkıcının seslendiği şarkılara kıvrak danslarıyla eşlik eden gençler geç saatlere kadar renkli görüntüler oluşturdular.

Eğlence merkezlerinden biri olan Salaş Meyhane’de bu hafta yine coşku ve eğlen doruktaydı. Mekanda sahne alan Bursa’nın sevilen sesi Nur Ateş seslendirdiği birbirinde güzel şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sundu..

Sanatçının seslendirdiği bir birinden güzel şarkılara eşlik eden Bursalı eğlence müdavimleri hafta sonunda eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar. Hab: Cem Bayram Seçen

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika