Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’nın merkezinde muhtar destekli ağaç katliamı

26 Kasım 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Bursa’nın merkezinde muhtar destekli ağaç katliamı
Bursa’nın merkezinde muhtar destekli ağaç katliamı

Tüm Türkiye Bir milyon Fidan Kampanyasına destek verir iken, Bursa’nın göbeğinde, Osmangazi İlçesinin 650 yıllık Tarihi Kuruçeşme Mahallesi’nde, mahalle muhtarı Ali Polat kesilmedik ağaç bırakmadı.
Bursa’da iddiaya göre, Osmangazi İlçesine bağlı 650 yıllık tarihi Kuruçeşme Mahallesi’nde ağaç katliamı yaşandı. Tüm Türkiye Bir milyon Fidan Kampanyasına destek verir iken, Bursa’nın göbeğinde, Osmangazi İlçesinin 650 yıllık Tarihi Kuruçeşme Mahallesi’nde, mahalle muhtarı Ali Polat kesilmedik ağaç bırakmadı.

Gözlerinin önünde yaşanan katliama daha fazla seyirci kalamadıklarını dile getiren mahalle sakinleri “Birkaç gündür gözlerimizin önünde ağaçlar kesiliyor. Mahalle Muhtarı Ali Polat, 25 Kasım Pazartesi (bugün) bir ağacımızı daha katletti. Bizlerde artık bu üzücü olaya daha fazla duyarsız kalamadık ve olayı önce Osmangazi Kaymakamlığı yetkililerine ilettik.

MUHTARDAN VATANDAŞA AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER Olaya hemen müdahale eden Kaymakamlık görevlileri, Osmangazi Zabıtasını göndererek duyarlılığını gösterdiler. Lakin Osmangazi Zabıta ekiplerinin olay yerinden hemen ayrılması sonrası, Muhtar Ali Polat tepki gösteren kadın sakinlere “Başımı belaya soktunuz…” diyerek, ağza alınmayacak küfürler etmiştir. Bu anlamda da bağlı olduğumuz karakola gerekli şikayetleri muhtar hakkında yapacağız dediler..

Muhtar Ali Polat

MAHALLE MUHTARI GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANIYOR Belirtmek isteriz ki göreve geldiği günden bu tarihe kadar, muhtar Polat görevini kötüye kullanarak, kaçak bina, imarsız yapı yapmaktan birçok suç unsuruna örnek teşkil etmektedir.  

CEZASIZ KALMAMALI Mahalle sakinleri olarak ağaçlarımızın, ağacımızın kesilmesinden dolayı son derece üzgünüz ve bu konuda Muhtar Polat’ın cezalandırılması için Mahalle sakinleri olarak ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtiyoruz. Bu anlamda devletimizin ilgili kurumlarına inancımız tamdır şeklinde konuştular.

Bir ağacın kaç yılda olgunlaştığını düşünür isek, muhtarın bu yaptığının cezasız kalmayacağına olan inancımız devletimize karşı sonsuzdur…. Bizler sadece bu adama artık birilerinin DUR demesini istiyoruz.. Dediler.. Editör .Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika