Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’nın yeni Çay Evi Karikatürist

27 Haziran 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa’nın yeni Çay Evi Karikatürist
Bursa’nın yeni Çay Evi Karikatürist

Bursa’nın yeni Çay Evi Karikatürist çay evin’de , gerek servis anlayışı, gerekse muhteşem doğa dokusuyla misafirlerine alternatifsiz bir ortam sunuyor.

Uzun zamandan beri Bursa’de hizmetini sürdüren Karikatürist çay evi , yenilenen dizaynı ile iç ve dış mekanıyla kalite ve konforu seçkin müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Türk kahvesi ve çayın yeni adresi olmaya aday bir çay evi olan Karikatürist çay evi günün yorgunluğunun atılabilecek en güzel mekan olma özelliğine sahip Bahçesinde sizi etrafı yemyeşil bitkiler ile çevrili harika bir atmosfer karşılıyor. ahşap döşemeler, keyifli geçirilecek saatler için tamamlayıcı unsurlar olarak yer alıyor.

Aparatif yemek ve içeceklere gelince; menü’de Türkiye’nin her yerinden bir parça lezzet almış Tostu ve gözlemesi ile lezzet fırtınasına gireceksiniz. muhteşem soğuk ve sıcak içecekleri ile keyfinize keyif katacaksınız .

Yediden yetmişe herkesin ikinci adresi olan Karikatürist çay evi Bursalılar tarafından 2 kez en çok gidilen çay evi olmuştur.

Haftanın 7 günü 08:00 – 01:00 saatleri arasında hizmet veren Karikatürist ne çay evi, uzun zamandır misafirlerini aynı sloganla karşılıyor; “Biz, sizinle mutluyuz!”. Karikatürist Çay Evine sizleri bekliyoruz.. Özel Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Adres; Zafer Plaza üstü Şehreküstü mahallesi kalburcular caddesi .. Osmangazi/ BURSA

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika