Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : -
Websitesi : -
Üyelik Tarihi : 28 Ekim 2021

Bursa’yı cadılar bastı

Dünya çapında her sene ekim ayında kutlanan Cadılar Bayramı, ülkemizde de büyük bir heyecanla kutlanıyor. Bursa’da yapmış olduğu organizasyonlar ile adından sıkça söz ettiren Event Organizasyon sahibi Berkay Beyler, Less Dalton Team ile birlikte düzenledikleri ‘Hallowen Party’ renkli görüntülere sahne oldu. Görükle merkezli olmasına rağmen gerçekleştirdiği organizasyonlar ile Bursa’nın her yerinden katılımlar sağlanması ile etki yaratan organizatör Berkay Beyler, ‘Welcome University’ partisinin ardından ‘Hallowen Party’ ile yine fark yarattı.

Geceye katılanlar, konsepte uygun olarak makyaj ve kostümleriyle adeta birbiriyle yarıştı. Partinin düzenlendiği Clup İnferno’nun girişinde yer alan makyözler, katılımcılara sanatlarını sergileyerek konsept makyajlarını uyguladılar.  Kimi rahibe kostümüyle, kimi vampir kostümüyle katılım sağladı. Gecede Via Dance ekibi sahneye tabutun içinde gelerek dans gösterisi sergiledi. Gecenin organizasyonunu üstlenen Event Organizasyon ve Less Dalton Team ekibi, katılımcıları selamladı.

Event Organizasyon sahibi Berkay Beyler; ‘Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara yoğun katılım sağlayarak bizleri motive ediyorsunuz. Sizlerden aldığımız güç ile sizlerin karşısına daha iyi projeler ile yer almaya devam ediyoruz. Üniversiteye Hoşgeldiniz partisi sezonun açılış organizasyonuydu. Bu gece tüm dünyada kutlanan Cadılar Bayramı ise Bursa’da en çok katılım sağlanan parti olma niteliğini taşıyor. 3 Kasım 2021’de yoğun istek üzerine ‘Welcome University Party 2’ yi gerçekleştireceğiz. 10 Aralık 2021 tarihinde ise ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç konserini gerçekleştireceğiz.  Bizi takip etmeye devam edin’ dedi. Haber Editörü : Cem Bayram SEÇEN

Kırmızılı cadı, kurt adam
Gecede gençler objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.
Kırmızı kostümlü Cadı
Baloncu kızlar
objektiflere poz veren gençler
Kurt adam
Cadılar eğlencesinde gençler müziklere danslarıyla eşlik ettiler
Eğlence dorukta idi
Cadılar eğlencesinde gençler müziklere danslarıyla eşlik ettiler.
Kendinden geçen bir cadı
gecenin ilerleyen zamanı
Gecede eğlence doruktaydı.
3-  ‘Event Organizasyon’ sahibi Berkay Beyler ile ‘Less Dalton Team’ sahibi Oğuzhan Ögat, birlik ve beraberliğin mesajını verdi.
Gecede gençler müziğin ritmine kendilerini kaptırdılar.
Gecenin yıldızı
Rahibe

Geceye katılan öğrenciler farklı kostüm ve makyajlarla dikkat çektiler.

Event Organizasyon sahibi  Berkay Beyler









Firma Fotoğraf Galerisi

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika