Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Çelik Palas otelde Bursa Fashion Week’in tanıtımı yapıldı

27 Şubat 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Foto Galeri»Çelik Palas otelde Bursa Fashion Week’in tanıtımı yapıldı
Çelik Palas otelde Bursa Fashion Week’in tanıtımı yapıldı

Sektöre yenilikler getirmek adına ve genç tasarımcıların yaratıcılığını ve hayal gücü ile birleşmesi ve dünya stantlarında Türk markalarının yer bulma açışından Bursa Fashıon Week-4 Tasarım yarışmasının önemi ve misyonu büyüktür. Kozanın İpeğe Yolculuğunun  geçmişi asırlara dayanırken günümüzün tasarımcılarına büyük bir ilham kaynağıdır .

 Bursa Fashıon Week’in sektöre vasıflı ve yetenekli yeni tasarımcıları kazandırma hedeflerinin arasında olan Uluslararası Tasarım yarışması bu yıl 4cüsünü Moda Günlerimizin ev sahipliğini üstlenen ve tarihi bir geçmişe sahip olan kaplıcaları ile ünlü BB Çelik Palas Hotel Bursa da gerçekleşmektedir.

Güç birliği ile yol aldığımız Uluslararası Bursa Fashıon Week Farmasi İlknur Adaş  Ana sponsorluğunda daha güçlü yol almaktadır. Ödüllü tasarım yarışmasının komite başkanlığı Uluslararası Moda Dizaynırı Erkek Giyim Modasının Duayeni Sn.Muzaffer Çaha tarafından yürütülmektedir.

Standlarda yer alan koleksiyonların tüm sektör ve kullanıcılara yönelik olduğundan dolayı BFW Tasarım yarışmasının jüri komitesini de branşlarında  üstün başarı göstrermiş saygın kişilerden oluşmaktadır. Tasarım yarışması Jüri Komitemizi oluşturan isimler  Muzaffer Çaha – Uluslararası Moda Dizaynırı Jüri Komite Başk., Turgay Kıran- İş ve Spor adamı, Yaşariye Doğan – Emelya Konf. Tekst. Ltd Şt Kurucusu – Modacı-İş kadını ,Khaldon Sabri – BB Çelik Palace Hotel Ceo ,Muammer Kapucuoğlu- Klass Dergisi Yönt Kurl. Başk –İş Adamı, Doç. Dr. Hayati Akbaş – Estetik Rekonstrüktif Cerrah- İş Adamı, Levent Bilek – Bilekler Group Yönetim Kurl. Başk.- İş Adamı ,  Hakan Kızılırmak –Medoks Tekst. Yönetim Kurulu Başk.- İş Adamı , Banu Özdağ- Bursa Baem Turizm Yönetim Kurulu Başk. – İş Kadını ,  Özcan Dilekyiğit- Bursa Köşebaşı Rest. Sahibi BJK Denetim Kurulu Üyesi- İş Adamı – Asil Çağıl –Koreograf- İş Adamı .

Ülkemizin kültürünün ve dokumanın Dünyada bilinirliği geçmişten yüksek olsa dahi, günümüze markalaşmak adına daha emin ve istikrarlı adımlarla yürüyerek ,bir yolculuk anlamına gelir Bursa Fashıon Week’in Tekstil Şehri Bursamızı Uluslararası bir moda merkezi hayali ile yürümekteyiz.

Gençlerin önünü açmak adına sektörün önde gelen isimlerinden ödül sponsorlukları ile genç tasarımcılarımızın ümidini güçlendirmektedirler. Bfw-4 Tasarım Yarışmasının Ödül Sponsorlarımız  Karkent Tekstil- Ali Sayın , Medoks Tekstil- Hakan Kızılırmak, Baem Turizm – Banu Özdağ Moda Günlerimizin konukları arasında Yurtdışı modacılarının Dubai-Pakistan ve Lübnan dan Ülkelerini temsilen hazır bulunacağının heycanını yaşamaktayız.Eylül ayında gerçekleşecek olan BFW-4 Finali Moda Festivali ile birleşecektir. Hab : Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika