Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Çevreci ‘Yeşil Promosyon Ürün ve Setleri’ Yeni Yıl İçin Etkin Bir Armağan…

29 Aralık 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Çevreci ‘Yeşil Promosyon Ürün ve Setleri’ Yeni Yıl İçin Etkin Bir Armağan…
Çevreci ‘Yeşil Promosyon Ürün ve Setleri’ Yeni Yıl İçin Etkin Bir Armağan…

Dünya’da çevreci ürün kullanımı her gün daha fazla tercih edilirken çevreyi koruma bilinci dönüştürülmüş ürün kullanımını insanların tercih etmesini sağlamıştır. Önceden kullanılmış olan malzemelerin ayrıştırılıp tekrar kullanılarak başka ürünlerin üretilmesi süreci Dünya’mızda atıkların azaltılmasını da sağlar.

Geri dönüşümlü ürünler olarak bilinen yeşil çevreci ürünler tüm sektörlere hitap etmekte olup Dünya’nın ve insanlığın geleceğini düşünen çevreci işletmeler tarafından tercih edilirken müşteri ve çalışanlara özel günlerde, yeni yıla girerken etkili bir hediye olarak sunulur.

2022 Yılına Girerken Geri Dönüşümlü Yeşil Promosyon Ürün ve Setleri En Etkin Hediye Trendi

Geri dönüşümlü ürünler ve oluşturulan hediye setlerine yapılan tampon ve serigraf baskı yanında UV baskılı markalama sayesinde 2022 yılına girerken de tanıtım ve reklam ürünleri ile markanızı çevreci ve doğa dostu yaklaşım ile müşterileriniz ve çalışanlarınızla buluşturabilirsiniz. Böylece çevreci ve doğa dostu yaklaşım ile birlikte kuruluşların etkin tanıtımları da gerçekleştirilmiş olunur.

Atık maddelerin dönüşümünün yapılarak sonrasında üretilen bu geri dönüşümlü ürünler arasında; bloknotdefter, kırtasiye seti, post it, kalem, kitap ayracı gibi ürünler ve bu ürünlerden oluşturulan setler tercih edilmedir. İlave olarak; not kağıtları, yapışkanlı kağıtlar ve spiralli defter gibi seçenekler de yer alır.

KAYNAK : https://www.enerjigazetesi.ist/geri-donusumlu-cevreci-promosyon-urun-ve-setleri-yeni-yil-icin-en-etkili-bir-hediye-secenegi/

HABER: BÜLENT ÖZGEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika