Dolar : Alış : 32.4626 / Satış : 32.5211
Euro : Alış : 34.5266 / Satış : 34.5888
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Çınar Döner ve Pideli köfte Geçmişten günümüze gelen lezzet

05 Kasım 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Çınar Döner ve Pideli köfte Geçmişten günümüze gelen lezzet
Çınar Döner ve Pideli köfte Geçmişten günümüze gelen lezzet

Uzun yıllardır Bursa Zafer Plaza yanında hizmet veren Çınar Pideli köfte ve kebap salonuna hiç yolunuz düştümü? “Çınar Kebab’ın yirmi yıldan fazla bizzat çalıştığı ve her detayıyla ilgilendiği “BURSA”nın meşhur kebabı  “Çınar Kebap” yıllardır değişmeyen lezzeti, özgün ruhu ve güler yüzlü servis anlayışı ile misafirlerini ağırlıyor. Türkiye’nin en önemli tatlarının başında gelen “DÖNER KEBAP” lezzetiyle mutfak kültürümüze kazandırılan bir yemek çeşididir., Türkiye çapındaki dünden bugüne bu değerli lezzet nesilden nesile aktarılmaya devam ediyor.. İyiden mükemmel’e müşteri memnuniyeti güvenilir kaliteli gıda sunumu ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş ‘’Çınar kebap ve pideli köfte’’ işletmesi  lezzet durağı olma özelliği taşımaktadır..

Bursa’nın hem de Türkiye’nin en iyi yemeklerinden biri olan kebabını hala yemeyeniniz varsa bence büyük eksiklik, hemen kebapçıya gelin ve bu güzel lezzeti tadın.. Tabi bu işin latife tarafı ama gerçekten Türk mutfağımızın en muhteşem yemeklerinden biridir döner kebap.

 Bursa ile özdeşleşmiş ve adeta bu ilin bir simgesi haline gelmiştir .Bursa döner kebabını Çınar Kebap ve Pideli kebap işletmesinde ağız tadı ve lezzetiyle güvenli bir şekilde yiyebilirsiniz .Geçmişten gelen şartlarda çatal- bıçak kullanılmadığından, pide üzerine konan etlerin kenarına yoğurt, salça sosu ve tereyağı konularak yemek desteklenmiş ve orijinal bir yemek oluşmuştur… Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika