Dolar : Alış : 32.1650 / Satış : 32.2229
Euro : Alış : 34.8285 / Satış : 34.8912
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Cinsel ilişki sırasında çekilen görüntüleri intihar ettirdi

21 Eylül 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Magazin»Cinsel ilişki sırasında çekilen görüntüleri intihar ettirdi
Cinsel ilişki sırasında çekilen görüntüleri intihar ettirdi

7656259

İtalya’da cinsel ilişki görüntülerini internet ortamından kaldırtmak için aylardır mücadele veren bir kadın canına kıydı, dört erkek sorgulanmaya başlandı. İtalya’da sadece ‘Tiziana’ olarak bilinen 31 yaşındaki kadının cinsel ilişki sırasında çekilen görüntülerini eski erkek arkadaşı diğer üç erkeğe yolladı. Söz konusu erkekler görüntüleri internette paylaştı.

7656255

Bir milyondan fazla kişi görüntüleri izlerken, kadın şaka ve tacizlere maruz kaldı. Videonun yayılmasının ardından, Tiziana işini bıraktı, Toskana bölgesine taşındı ve adını değiştirme başvurusu yaptı.

seks-videosu-internete-konan-kadin-intihar-etti_37060

Ancak görüntülerden kurtulamadı. Görüntülerde söylediği “Görüntüye mi çekiyorsun? Bravo” sözleri internetteki şakalarda yayılırken, T-shirtlere, cep telefonu kaplarına ve diğer eşyaların üzerine yazıldı.

1297397_620x410

Tiziana mahkemede gidip ‘unutulma hakkı’ elde etmiş, Facebook ve arama görüntüleri kaldırma emri verilmişti. Ancak aynı zamanda 20 bin euroluk mahkeme masraflarını ödemeye mahkum edilmiş ve İtalyan medyası bu cezayı ‘son hakaret’ diye tanımlamıştı. Tiziana Napoli yakınlarındaki Mugnano’da halasının evinde intihar etti. Görüntülerin Facebook, WhatsApp ve diğer sosyal medya platformlarında yayılmasından bir buçuk yıl sonra savcılar, Tiziana’nın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Dört erkek ise, karalama suçlamasıyla şimdi soruşturma altında.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika