Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Çocuklara anlamlı bayram hediyesi

16 Nisan 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Çocuklara anlamlı bayram hediyesi
Çocuklara anlamlı bayram hediyesi

Atatürkçü Bursalı Kadınlar Kulübünden çocuklara anlamlı hediyeler vermek için Kale İçi Otel’de düzenlenen iftarda bir araya geldiler. Şehir Hastanesi Çocuk Servisi ve Sabahattin Gazioğlu Çocuk Onkoloji Hastanesi’ndeki  yatarak tedavi gören çocuklara oyuncak Bayram Hediyesi oyuncak götürmek için iftarda Kale İçi Otel‘de bir araya gelen, Atatürkçü Bursalı Kadınlar Kulübü ve Bursa’nın Sultanları Platformu üyeleri renkli bir akşam geçirdiler. 

‘Hastanede tedavi gören Çocuklar için oyuncağını al gel’ sloganı ile Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği iftarda, toplanan yaklaşık 300 oyuncak Bayramda çocuklara ulaştırılacak. İftar yemeğinde bir açıklama yapan Atatürkçü Bursalı Kadınlar Kulübü ve Bursa’nın Sultanları Platformu kurucuları Serap Aykanat ve Günel Sarıkaya, ”Bu Bayram hastanelerde yatarak tedavi gören minik yavrularımıza bir nebze de olsa mutlu etmek istedik.

İftarımıza katılan konuklarımızın dışında bir çok Bursalı da oyuncak göndererek bu etkinliğimize katıldı herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler. İftara katılan Bursalı bayanlar bol bol sohbet etme imkanını buldular. Ramazan davulcusu iftar saatinin geldiğini maniler söyleyerek konuklara bildirdi. Kaleiçi Otel sahibi Ahmet Aydın gecede Ramazanların olmazsa olmazları olan İftariyelikleri konuklara ikram ederek gelenekleri yaşattı. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika