Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reza Zarrab Davası ve Kılıçdaroğlu’nun Belge İddialarıyla İlgili Açıklama Yaptı

30 Kasım 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reza Zarrab Davası ve Kılıçdaroğlu’nun Belge İddialarıyla İlgili Açıklama Yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reza Zarrab Davası ve Kılıçdaroğlu’nun Belge İddialarıyla İlgili Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleriyle toplantı düzenledi. Bu toplantıda konuşan Erdoğan ABD’de görülen Reza Zarrab davası ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun belge iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu hakkında ‘Bu hamlesinin bedelini ödeyecek’ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de görülen Reza Zarrab davası ile ilgili olarak ‘Doğruyu yaptık, ambargoyu delmedik’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 ilden gelen 50’ye yakın milletvekili ile görüştü. 20’ye yakın milletvekili toplantıda söz almak istedi ancak Erdoğan süre yetmediği için 8 milletvekilinin görüşlerini dinleyebildi. Bu toplantıda Amerika’da devam eden dava ile ilgili süreç de ele alındı. Toplantıda hem milletvekilleri hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değerlendirmeleri oldu. Erdoğan ABD’de görülen davada Zarrab’ın iddiaları sonrasında ilk kez konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Reza Zarrab davasına ilişkin açıklamasında öne çıkan başlıklar şöyle: ‘Davadan ne çıkarsa çıksın doğruyu yaptık, ambargoyu delmedik. Dünya Amerika’dan ibaret değil. İran’la enerji işbirliğimiz var ticari işbirliğimiz var. Biz ABD’ye böyle bir taahhütte bulunmadık’ dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun  iddiası hakkında, Cumhurbaşkanı milletvekilleriyle yaptığı toplantıda ‘ana ihanet partisi’ ifadesini kullandı. Erdoğan Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak;  ‘Bu hamlesinin bedelini ödeyecek’ dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika