Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan;Devlet,hiç bir zaman terör örgütünü taraf olarak kabul etmedi

12 Eylül 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Cumhurbaşkanı Erdoğan;Devlet,hiç bir zaman terör örgütünü taraf olarak kabul etmedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan;Devlet,hiç bir zaman terör örgütünü taraf olarak kabul etmedi

cumhurbaskani-erdogan-bayram-namazini-mimar-sinan-camii-nde-kildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Maslak’ta bulunan Fatih Ormanı Camii’nde kıldı. Erdoğan, bayram namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

2016-07-05-bayram-05

Sizlerin ve bütün vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bugün bayram ama bizim terörle mücadelemiz bayram demeden devam ediyor. Bu anlayış içerisinde gerek siyasi, gerekse de askeri olarak ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz. Bazı medya organlarında ‘taraflar’ diye bir şeyler kullanılıyor. Devlet, hiç bir zaman terör örgütünü taraf olarak kabul etmez.

cumhurbaskani-erdogan-bayram-namazini-mimar-sinan-camii-002

CERABLUS OPERASYONU Bizim 90-95 km’lik bir planımız vardı. Bunu Putin ve Obama ile de görüştük. Bunu başaralım dedik. Uçuşa yasak bölge önerdik. Biz kendi sınırlarımızı korumakla mükellefiz. Neden Kilis hergün tedirginlikle yaşasın, neden sınırda yaşayan vatandaşlarımızın can sağlığı tehlikeye girsin? Son Gaziantep saldırısıyla, sivilleri hedef alan saldırıyla artık durmamız, sınırımızdaki DAEŞ ve PKK tehlikesini sonlandırmak zorundayız.

cumhurbaskani-erdogan--bayram-namazini-mimar-sinan-camii-nde-kildi

BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI Bu adım bana göre çok geç kaldı. Daha önce yapılması gereken bir şeydi. Belediye başkanlığı yapmış biri olarak konuşuyorum. Size bir yetki verildiğinde siz teröre destek vermekle, hendek açmakla mükellef değilsizniz. Siz vatandaşa hizmet etmekle mükellefsizniz. Bu belediyelere verilen mali destek hizmete değil, terör örgütlerine aktı. Belediyeler araçlarını bombalı saldırılarda kullandı, terör örgütlerine mühimmat taşındı. Tüm bu incelemeler yapıldı ve yargı kararını verdi. Temennim odur ki bu 28 belediye örnek davranışlarda bulunur, yaptığı hizmetlerle vatandaşların hayatını kolaylaştır.

cumhurbaskani_erdogan_bayram_namazi_sonrasinda_aciklamalarda_bulundu_h23997_2221a

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ Çevre düzenlemeleri bitince daha güzel olacak. İstanbulumuza çok farklı bir gerdanlık oldu. Kolaylık getirdi belli saatlerde henüz yoğunluk yok. Asya –  Avrupa, Avrupa –  Asya geçişleri rahat olacak. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki gibi olmayacak.  Çevre yolları bitince çok daha iyi olacak.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika