Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : Çukur açanı o çukura gömeriz

24 Şubat 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : Çukur açanı o çukura gömeriz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : Çukur açanı o çukura gömeriz

hbr_241357_788 ipek-yolundaki-patlamada-buyuk-cukur-olustu-CHA-1961507-5-t  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen 21. Muhtarlar Toplatısı’nda konuştu.Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:  Erdoğan konuşmasında Erdoğan Türkiye’deki terör eylemleri ile ilgili olarak teröristlere ‘Çukur açanı çukura gömeriz’ dedi Türkiye’nin birliği ve beraberliği konusunda olumsuz düşünenlerin hepsinin geçmişinde ya da zihin dünyasında bir arıza vardır. Kim, Türkiye’nin karşısına çıkarsa açıkça ve sinsice onun yanında saf tutuyorlar. Bunlar arasında teröristler var, Türkiye’yi uluslararası alanda müşkül duruma düşürmek için sürekli malzeme üretenler var. Terör örgütlerini destekleyen, devleti itham edenler, bildiri yayınlayanlar… Bunların başka adı olabilir mi? Et tırnaktan nasıl ayrılmazsa, bizim de 79 milyon vatandaşımızdan tek birini gözden çıkarma lüksümüz yoktur. Bu topraklardan tek santimini feda edemeyiz. Kürtler ülkemde benim vatandaşımdır, kardeşimdir. Bizim kürt kardeşlerimizle sorunumuz yok, derdimiz  teröristle. Örgüt en büyük kıyımı Kürt kardeşlerime yapmıştır.
-Türkiye güçlü bir ülkedir. Çukur açanı, açtığı çukura gömerek, kem söz söyleyeni sözünün ağırlığı altında ezerek Allah’ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğiz. Hangi ülke saldırıya uğrayıp bizim gibi itidalli oluyor?

 

latin_amerikada_abdye_ayar_verdi_1454361003_2079

 

PKK-Çukuru

“ESED’E İYİ GÜNLERDE SÖYLÜYORDUK”

Suriye’deki Kürt kardeşlerimizin haklarını savunduk nüfus cüzdanı bile vermiyordu. O zalim Esed’e iyi günlerde onu söylüyorduk. Şimdi gayet araları iyi dayanışma içindeler. Aynı şekilde DAİŞ Kobani’ye saldırdığında 200 bin Kürt kardeşimizi bu topraklara alan ülke olduk. Almayabilirdik, biz sahiplendik. Bunları büyük bölümü halen ülkemizdeki kamplarda ve şehirlerde hayatlarını sürdürüyor. Kürtlerin tamamı gönül sınırlarımız içinde.

TAZİYE ÇADIRINI ZİYARET EDİYORLAR! BÖYLE SİYASET OLMAZ

Bir başkası Mecliste bu alçaklığa sahip çıkıp devleti suçluyorlar, taziye çadırını ziyaret ediyorlar. Böyle siyaset olmaz. Dünyanın hiç bir yerinde sivillerin hayatını alan bombacılara sahip çıkan siyasetçi göremezsiniz.

ABD’YE EL NUSRA ÖRNEĞİ

PYD ve YPG DAİŞ’e karşı savaşıyorlar ondan dolayı biz YPG ve PYD’yi destekliyoruz diyorlar. o zaman farklı bir örnek vereyim. El Nusra’da DAİŞL’e karşı savaşıyor ama ona da kötü diyorlar. Çünkü olay farklı olduğu için kötü terörist oluyor. İyi terörist kötü terörist diye bir ayrım olamaz.

ATEŞKESİ DESTEKLİYORUZ AMA…

Ateşkesi destekliyoruz ama rejime destek verilirken muhaliflere verilmiyor ortada vahim bir durum var. Rejim ve destekçilerinin sicilii bozuktur. Daha önceki teşebbüsler daha çok sivilin öldürülmesine aracı olmuştur. PYD ve YPG tıpkı PKK ve DAİŞ gibi terör örgütüdür. PYD ve YPG ateşkesin dışında tutulmalıdır.

ANKARA SALDIRISINI PKK, PYD,YPG YAPTI

Son Ankara saldırısını PKK, PYD ve YPG’nin gerçekleştirdiğini herke biliyor. Bunların Terör örgütü olduğunu anlamak için illa bombalarını Ankara’da değil de başka başkentlerde mi patlaması gerekiyor. Biz bu tarz olaylar Washington’da, Brüksel’de olsa aynı üzüntüyü duyarız.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika