Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ın Gökçek’in istifa edeceği tarihi açıklamasından sonra yaptığı açıklama

23 Ekim 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ın Gökçek’in istifa edeceği tarihi açıklamasından sonra yaptığı açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ın Gökçek’in istifa edeceği tarihi açıklamasından sonra yaptığı açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek’in istifa edeceği tarihi açıklamasının ardından sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız. Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak. Bugün #TekMilletTekYürek diyerek asaletini tüm dünyaya bir kez daha gösteren milletime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Melik Gökçek ile ilgili tweetleri; Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık; Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız. Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak. Ben gençlere güveniyorum. Gençlerin sahip oldukları imkânların hakkını vereceklerine gönülden inanıyorum.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika