Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

CUPRA Leon Mugello’daki ilk dünya yarışına hazır

21 Temmuz 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Ekonomi»CUPRA Leon Mugello’daki ilk dünya yarışına hazır
CUPRA Leon Mugello’daki ilk dünya yarışına hazır

Geçen Şubat’taki sunumunun ardından, CUPRA Leon Competición bu hafta sonu piste çıkmaya hazırlanıyor. CUPRA’nın yeni tur yarış pisti, dünya çapındaki ilk çıkışını, 17-19 Temmuz’da Mugello pistinde başlayacak olan 2020 TCR İtalya Şampiyonası’nda yapacak…CUPRA Racing direktörü Jaime Puig, “Pistlere geri dönmekten ve CUPRA Leon Competición’un çıkışıyla bunu yapmaktan çok memnunuz. En yeni modele sahibiz ve selefinin zaferlerini tekrarlayabilecek bir araba geliştirdiğimize inanıyorum. dedi. 

CUPRA Racing ekibinin Scuderia del Girasole pilotları Salvatore Tavano ve Simone Pellegrinelli, CUPRA Leon Competición’un pistteki yarış çıkışından sorumlu olacaklar. İtalyan ekibi son iki sezonun en iyi sürücüsü ve takım şampiyonluğunu kazandı.

6800 RPM’de 340 HP ve altı vitesli sıralı şanzımana eşleştirilmiş 410 Nm tork üreten 2.0 litrelik turboşarjlı bir motorla donatılmış. CUPRA’nın yepyeni rekabet modeli 4,5 saniyede 0 ila 100 km / s hızlanma ve 260 km / s maksimum hıza ulaşıyor. CUPRA HP’nin Multi Jet Fusion 3D baskı teknolojisine yön vererek direksiyon anahtarları modülü, hava girişleri ve soğutma delikleri gibi ağırlık dağılımını iyileştiren daha hafif bileşenler üretti. CUPRA Leon Competición, gelişiyle motor sporları dünyasında yeni standartlar belirledi. Hab : Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika