Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : -
Websitesi : -
Üyelik Tarihi : 18 Mayıs 2023

DEDEĞAÇ HEP GÖZ ARDI EDİLİYOR

Ülkemizde seçimlere kilitlendik Ama Burnumuzun ucunda ki Dedeağaç’ı hiçbir medya kuruluşu hiç kimse görmüyor. Aslında bizi büyük bir sınav bekliyor 21 Mayıs’ta Yunanistan’da seçim var ama tatbikatlara ara vermedi tam tersine hız verdi. İnanılmaz bir hazırlık var bu gözden halk tarafından kaçıyor. Umarım yetkililer bunu görüyordur. Amerika yığınağın üzerine daha da yığınak yapmaya devam ediyor. Bu ne hazırlığı ne için bu kadar yığınak. İlk önce en büyük askeri kargo gemisi USS Nitze geldi 600 e yakın zırhlı araç indirdi hemen arkasından şu sıralar yaklaşmakta olan bir gemileri daha var Undurence bu gemide de inanılmaz malzemeler getiriyorlar. Diyorum ki acaba sadece ben mi takip ediyorum. Yunanistan İskeç’e silah yığınağı yapıyor tamda öyle bir zamandayız ki biz seçime kilitlenmişken Yunanistanın bilmediğimiz bir hazırlığı var. Bu beni korkutuyor. Bizim medya artık bu konuyu dikkatlice takip etmeli Bu Yunanlılar bizim başımıza iş açabilir. Bunlar ABD’lilerle ciddi bir şeye hazırlanıyor. Aman Dikkat.

Hiçbir yetkili Cumhuriyet caddesinden geçmez mi? Zabıtalar orda neyi bekliyorlar seyyar satıcıları mı bu Zabıta memurlarının insiyatif alamıyorlar mı illa emir mi gelmesi bekleniyor. Defalarca yazdım söyledim uyardım dilimde tüy bitti yine diyeceğim Cumhuriyet Caddesi sorarsanız yayalaştırıldı. Araç girişi için belirli saatler dışında girmeleri yasak Motorsikletler içinde direklere lütfen bakınız şöyle bir uyarı var motorsiklet giremez peki ne oluyor hemen yazayım yolda yürüyorsunuz korna sesi motorcu size çekil diye uyarıyor sanırsınız ki direklerde yaya giremez yazıyor çekilmez iseniz üstünüze geliyor ve utanmadan hız da yapıyorlar ayıptır ya ayıp bir Allah’ın kulu görmez mi yok anlıyorum orada bir çocuğa çarpacak bir yayayı ezecek Belediye yetkilileri de O zaman önlem alacak Hadi belediyeciler O yolu kullanmıyor ey Bursa halkı oradan geçen ahali şikayet edin yazın iletin yetkililere biri O motorsikletlilerden birinin altında kalıp ezilecek.

Bende bu yürekten istiyorum

Hanlar Bölgesi için başlatılan çalışmayı görünce gerçekten içtenlikle ayakta alkışladım her gördüğümde takdir ettim. Ama ne zaman ki Karaca diye bir mağaza kapısı yaptılar eşeğin şeyi gibi işte O zaman nefret ettim yuhaladım. Bildiğim duyduğum kadarıyla kaçak orası kaçak yapıldı geceleri çalıştılar kapıyı yaparken Belediye yetkilileri de Sit alanı oraya bir çivi bile çakılamaz demişti Gündeme gelince inşaat durcak denilmişti bitti açıldı aylar oldu hatta nasıl bir yürek nasıl bir güç Bende Timurtaş paşanın oraya yolun ortasına kapı yapacağım nasılsa Bursa’da kimse kimseye karışmıyor Vesseselam. Yazar ; Faik Balkan DEMİRSU

Firma Fotoğraf Galerisi

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika