Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Dehşete düşüren not !Teröristin üzerinden çıktı

01 Kasım 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Dehşete düşüren not !Teröristin üzerinden çıktı
Dehşete düşüren not !Teröristin üzerinden çıktı

ABD’nin New York kentindeki terör saldırısını gerçekleştiren zanlının üzerinden çıkan notta “DEAŞ sonsuza dek sürecek” yazdığı açıklandı. New York Şehri Polis Teşkilatı, New York saldırganının ele geçirilen notlarında “DEAŞ sonsuza dek sürecek” yazdığını bildirdi.

New York Şehri Polis Teşkilatı tarafından saldırıya ilişkin basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Komiser Yardımcısı John Miller, New York saldırısını gerçekleştiren zanlının el yazısıyla yazılmış notlarında “DEAŞ sonsuza dek sürecek” yazdığını söyledi. Miller, zanlının saldırıyı haftalardır planladığını ve kendisine ait bir çok bıçak bulunduğunu da sözlerine ekledi. ABD’nin New York kentinde gerçekleştirilen terör saldırısında 8 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından saldırganın da ülkeye kura yoluyla göç ettiği ortaya çıkmıştı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI Polisin kordon altına aldığı bölgede incelemeler geç saatlere kadar sürdü. “Cadılar Bayramı” olarak bilinen Halloween etkinliği nedeniyle de kentin birçok yerinde güvenlik önemleri artırıldı. New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, olayın ardından düzenlediği basın toplantısında, saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiğini, en az 12 kişinin yaralandığını açıklamıştı. New York Polis Departmanı Şefi James O’Neill ise saldırganın kiralık bir kamyoneti bisiklet yolunda insanların üzerine sürdükten sonra bir okul aracına çarparak durduğunu, kamyonetten inmesinin ardından da vurularak gözaltına alındığını duyurmuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika