Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Dikkat Kar Yağışı Geliyor

03 Aralık 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Dikkat Kar Yağışı Geliyor
Dikkat Kar Yağışı Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı son dakika tahminlerine göre hava sıcaklıkları bu geceden itibaren hızla düşecek. Yurdun doğusunda kendisini gösteren kar yağışı batıya doğru yaklaşacak. Ankara’nın yüksek kesimlerinde görülmeye başlayan kar yağışının şehir merkezinde de kendisini göstermesi bekleniyor. İşte hava durumuna dair son tahminler… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;

Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın kuzeyi, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

YARINA DİKKAT! SOĞUK YURDU SARACAK Yarın etkisini artıracak olan soğuk ve yağışlı havayla beraber hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek. İstanbul’da bugün 15 derece dolaylarında olan hava sıcaklığı yarın en yüksek 9 derece hissedilecek. Haber Editör..

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika